Ads Top

Η πρώτη «βόμβα» Μπαρτζώκα για το καλοκαίρι!


Ποιον παικταρά από την Euroleague με 43% στα τρίποντα θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό - Όλα τα δεδομένα!

Ο Γκριγκόνις έφυγε από τη Ρωσία τον Φεβρουάριο και παρότι έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έως το 2024, ουσιαστικά είναι ελεύθερος.

«Βόμβα» από την Ιταλία! Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Sportando», Alessandro Maggi, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Λιθουανού φόργουορντ ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη Ρωσία εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, λόγω των όσων συμβαίνουν με την Ουκρανία.




Όπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη «μάχη» για την απόκτηση του Λιθουανού, ο οποίος φέτος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 8.5 πόντους, σχεδόν 2 ριμπάουντ, σχεδόν 2 ασίστ και με ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα στο 43%!





Για τον Ολυμπιακό, το όνομα του Γκριγκόνις δεν είναι άγνωστο, καθώς και την περασμένη χρονιά οι Πειραιώτες είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του, ωστόσο τα χρήματα της ΤΣΣΚΑ έκαναν τη διαφορά και οι Ρώσοι κατάφεραν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, όταν το συμβόλαιο του Λιθουανού με τη Ζαλγκιρις ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αυτός που πέρσι προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον να τον ντύσει στα Ερυθρόλευκα, πριν τελικά καταλήξει στη Μόσχα.

Ο Λιθουανός ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Άρβιντας Σαμπόνις. Τα πολύ καλά αθλητικά του προσόντα, η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ και η μεγάλη δουλειά που έχει… ρίξει στο σουτ του, είναι τα δυνατά του «χαρτιά».

Φυσικά, πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση την οποία ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα την κυνηγήσει, σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς…




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.