Ads Top

Μαρτίνς: «Με τέτοιο τρόπο που κερδίσαμε, η αλήθεια είναι κερδίζονται πρωταθλήματα!»


Όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα!
Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι, λόγω των ευκαιριών που δημιούργησαν.




Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι οι παίκτες του δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα έπρεπε να καθαρίσουν

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:



Για το αν χρειαζόταν τον "κεραυνό" του Λόπες για να επιστρέψει στις νίκες: "Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι νωρίτερα και να μην υποφέρουμε τόσο. Δεν σκοράραμε στα σημεία κλειδιά του αγώνα. Είχαμε ανησυχία και ανασφάλεια στον αγώνα. Ένα διαφορετικό αποτέλεσμα θα ήταν άδικο. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει νωρίτερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη που μας έδειξε".



Για την εξέλιξη του ματς: "Το ότι βάλαμε γκολ μας έδωσε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν τη νίκη. Με τέτοιο τρόπο που κερδίσαμε, η αλήθεια είναι κερδίζονται πρωταθλήματα".

Για τον Ρόνι Λόπες: "Ο Ρόνι δουλεύει καλά εδώ και καιρό. Σήμερα μπήκε και έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Δουλεύει αρκετά καλά μαζί μας και είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.