Ads Top

Έμα Στόουν: Η παρουσία στο ΣΕΦ, το παρασκήνιο και η αντίδραση του Ολυμπιακού


Όλο το παρασκήνιο από το ΣΕΦ - Πότε έμαθε ο Ολυμπιακός ότι θα έρθει, πως το κράτησε μυστικό από όλους

Ολο το story γύρω από την παρουσία της Εμα Στόουν στο ΣΕΦ – Πώς «έκλεισε» θέση στο Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό.




Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες της Εμα Στόουν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την διάσημη ηθοποιό να παρακολουθεί από κοντά το Game 5 του Ολυμπιακού με την Μονακό για τα πλέι οφ της Euroleague και να δίνει άλλη… αίγλη στην αναμέτρηση.

Η βραβευμένη με Οσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός, που ήρθε στην Ελλάδα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή», παρακολούθησε από κοντά το σπουδαίο ματς των Πειραιωτών με τους Μονεγάσκους και έδωσε στο ΣΕΦ «λάμψη» από Χόλιγουντ. Ο τηλεοπτικός φακός μάλιστα στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έπιασε την εντυπωσιακή ηθοποιό να γίνεται… ένα με τον κόσμο στο ΣΕΦ και να πανηγυρίζει μαζί τους τα καλάθια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μια μοναδική εμπειρία για την Αμερικανίδα. Μια εμπειρία που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ. Πώς, όμως, βρέθηκε στο ΣΕΦ;




Οι Ερυθρόλευκοι γνώριζαν ότι εάν επικοινωνούσαν στα Μέσα την παρουσία της Αμερικανίδας στο Game 5 με την Μονακό, αυτόματα θα προσέλκυαν στο γήπεδο και κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και με τον Ολυμπιακό.  Ατομα από το καλλιτεχνικό χώρο, όπως δημοσιογράφους που καλύπτουν τον συγκεκριμένο τομέα, ενώ η παρουσία της Εμα Στόουν στο γήπεδο θα γινόταν θέμα στην τηλεόραση, στα περιοδικά, στις ιστοσελίδες και σε όλα τα Μέσα που καλύπτουν τα δρώμενα του θεάματος. Δεν ήθελαν οι Ερυθρόλευκοι να γίνει… σούσουρο. Να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος ή οι παίκτες, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και φυσικά με την κουβέντα που θα γινόταν γύρω από την παρουσία της Αμερικανίδας ηθοποιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Οι Πειραιώτες ήθελαν άπαντες να είναι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης. Μόνο στο παιχνίδι με την Μονακό. Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Γι’ αυτό τον λόγο κρατήθηκε μυστικό η παρουσία της Εμα Στόουν στο Game 5. Μέχρι να την… ανακαλύψουν ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Αμερικανίδα συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να της κάνουν δώρο μια φανέλα της ομάδας, που είχε πάνω της τυπωμένο το νούμερο «7». Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι από τα αφεντικά της ΚΑΕ, η Εμα Στόουν συναντήθηκε και με τη σύζυγο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Ελευθερία Κούκου, με τις δύο κυρίες να βγάζουν και αναμνηστική φωτογραφία.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.