Ads Top

Η τιμωρία Ολυμπιακού για όσα έγιναν με την Μονακό!


Έπεσε καμπάνα από την Ευρωλίγκα - Δείτε ποια είναι τελικά η τιμωρία του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε ατιμώρητος για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 καθώς δέχθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ.




Το ντελίριο χαράς και ενθουσιασμού για τη σπουδαία πρόκριση στο Βελιγράδι θα φέρει... κοντράστ στις εξέδρες του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του πρώτου εντός αγώνα για τη σεζόν 2022-23.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για το «ντου» των φίλων της ομάδας προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» ενώ θα κληθεί να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 53.000 ευρώ.



«Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμα συνολικού ύψους 53.001 € για περιστατικά που προκλήθηκαν από του φιλάθλους και τα οποία διατάραξαν σοβαρά την εξέλιξη του αγώνα. Για τη μη λήψη όλων των απαραίτητων προληπτικών μέτρων, τη χρήση λέιζερ και την εισβολή στον χώρο του γηπέδου με αφορμή τον εντός έδρας αγώνα με την Μονακό σύμφωνα με τα άρθρα 29.1.ζ), 29.1.η), 29.2.στ) και 29.2.i) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Euroleague, αντίστοιχα», ανέφερε η ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.