Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: «Βόμβα» Αλέξη Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου!


Ραγδαίες εξελίξεις - Αναλαμβάνει την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας; Ποιοι τον πιέζουν να αναλάβει άμεσα την υπόθεση
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να φαίνεται πως θέλησε να κάνει μια κίνηση που θα συζητηθεί.




Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γνωστός νομικός και ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας στο κανάλι του ΑΝΤ1, δέχθηκε πρόταση από την πλευρά της κατηγορουμένης και ειδικότερα από τον πατέρα της για ανάληψη του ρόλου του συνηγόρου υπεράσπισης της στην υπόθεση.

Πισπιρίγκου – Αλέξης Κούγιας: Διοικητής νοσοκομείου μου πρότεινε να αναλάβω την υπόθεση

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως δέχθηκε και μια δεύτερη προσέγγιση από διοικητή νοσοκομείου της Αθήνας, που προσφέρθηκε να πληρώσει και την αμοιβή του δικηγόρου προκειμένου να αναλάβει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα όμως αναφέρθηκε και σε ορισμένες πιέσεις που δέχθηκε από γνωστό δημοσιογράφο με σκοπό να αναλάβει την Ρούλα Πισπιρίγκου.



Από την πλευρά του όμως ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως δεν θέλησε σε πρώτη φάση να αποκαλύψει τις προτάσεις που δέχθηκε αλλά ούτε να εμπλακεί με την υπόθεση, σεβόμενος του δύο συναδέλφους του που ήδη εργάζονται για αυτή.

Την ίδια στιγμή όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει στο μέλλον κάποιον ρόλο υπό την προϋπόθεση πως κάτι τέτοιο θα γίνει με την σύμφωνη γνώμη των δύο δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου για σύμπραξη μαζί του.

Ακόμη, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προχωρήσει στην ανάγνωση όλης της δικογραφίας, ώστε να αντιληφθεί εάν και πόσα περιθώρια υπάρχουν για να συμβάλλει στην υπεράσπιση της.

Δείτε τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.