Ads Top

Έρχονται εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Φημολογία για πώληση Σισέ, Μαντί Καμαρά και Ονιεκούρου


Το σοβαρό ενδεχόμενο της πώλησης των Παπέ Σισέ, Μαντί Καμαρά και Ονιεκούρου το καλοκαίρι - Όλα τα δεδομένα, τρέχουν οι εξελίξεις μετά την φιέστα

Ο Ολυμπιακός μετά τη φιέστα του Σαββάτου θα δρομολογήσει τις εξελίξεις του για το ρόστερ της νέας σεζόν και σε αυτές θα υπάρξουν και περιπτώσεις παικτών προς πώληση.

Το ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού - ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου θα έχει τη φιέστα του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου θα παραταχθούν τα 46 τρόπαια πρωταθλητή για να του απονεμηθεί μετά το 47ο - αναμφίβολα θα έχει αλλαγές φέτος το καλοκαίρι. Αλλαγές που δεν θα είναι και λίγες και είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν σε αρκετές ή και πολλές θέσεις.




Ένα σκέλος που θα απασχολήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι αυτό των πωλήσεων. Υπάρχουν παίκτες που αναμένεται να πουληθούν πριν αρχίσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Μία σεζόν που θα έχει restart και από πλευράς ρόστερ στην ομάδα.

Σε αυτήν την κατηγορία ή εάν θέλετε σε αυτό το γκρουπ παικτών είναι κυρίως τρεις περιπτώσεις. Μία είναι του Παπέ Σισέ. Ενός παίκτη που δεδομένα αγωνιστικά προσέφερε φέτος όμως από την άλλη υπήρχε και ένα διάστημα όπου ο Μαρτίνς είχε παράπονα από εκείνον και τον έθεσε εκτός των πλάνων του. Ξέχωρα από αυτό ο Σισέ είναι ένας παίκτης με πολύ καλή σωματοδομή, μία γεμάτη σεζόν αλλά και ζήτηση σε Γαλλία και όχι μόνο.

Η άλλη περίπτωση είναι ο Μαντί Καμαρά, που υπό άλλες συνθήκες θα είχε πουληθεί από πέρυσι. Αυτό δεν έγινε αλλά φαίνεται ότι φέτος το καλοκαίρι θα συμβεί. Επίσης στα βασικά ζητούμενα θα είναι να παραχωρηθεί ο Ονιεκούρου σε άλλον σύλλογο, κατά προτίμηση με πώληση. Δηλαδή ο δανεισμός δεν θα είναι τόσο ιδεατό σενάριο για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Χένρι Ονιεκούρου.



Ο 25χρονος Μαντί Καμαρά φέτος (ένας παίκτης που κατά καιρούς απασχόλησε ομάδες σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και όχι μόνο) δεν έχει κάνει καλή σεζόν. Έναν χρόνο πριν ήταν ένας παίκτης που τον κοστολογούσαν στον Ολυμπιακό 20+ εκατ. ευρώ. Τώρα τα δεδομένα θα είναι άλλα προφανώς. Φέτος έχει 45 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο 26χρονος Σισέ έχει φέτος 39 αγώνες με 6 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ονιεκούρου από την άλλη - που έχει κυρίως ζήτηση στην Τουρκία - έχει 27 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.