Ads Top

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης η Χάντερσφιλντ


Το τέμπο είναι χαλαρό στο κουπόνι της Παρασκευής (13/05), όμως δεν λείπουν οι αναμετρήσεις με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το ματς που ξεχώρισε για την πρόταση της ημέρας το Betarades.gr είναι μεταξύ της Λούτον και της Χάντερσφιλντ, που μάχονται για προβιβασμό στην ανώτερη κατηγορία της Αγγλίας. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και τη βαθμολογία Ισπανίας όπως και όλων των πρωταθλημάτων. Περνάμε κατευθείαν στην ανάλυσή μας πιο κάτω.
 
Στις 21:45, η Λούτον φιλοξενεί τη Χάντερσφιλντ για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου από την Τσάμπιονσιπ.
 
Έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Λούτον, επικρατώντας με 1-0 επί της Ρέντινγκ. Είναι δυνατή στην έδρα της και αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αλλά μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της κράτησε ανέπαφη την εστία της.
 
Περίοδο φόρμας διανύει η Χάντερσφιλντ, που προέρχεται από σερί τεσσάρων νικών, με πιο πρόσφατη αυτή με 2-0 επί της Μπρίστολ Σίτι. Η αποτελεσματικότητα στην επίθεση είναι το μεγάλο ατού της, καθώς έχει πετύχει 12 γκολ στους έξι τελευταίους αγώνες της. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας φύγει νικήτρια στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της, όμως, η Χάντερσφιλντ μπορεί να φύγει με τη νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης, ενόψει και του δεύτερου ημιτελικού.
 
Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.