Ads Top

Μαρτίνς: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των οπαδών μας»


Όλα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και τις έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο..

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, καθώς ήταν προβλέψιμη, ενώ παραδέχθηκε πως οι πράσινοι ήταν καλύτεροι.




Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική των playoffs. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, ενώ υπογράμμισε πως καταλαβαίνει τον θυμό των οπαδών των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:



"Ήταν ένα παιχνίδι κακής ποιότητας από εμάς. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει, το παιχνίδι μας ήταν προβλέψιμο. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλά δομημένος, είχε ακρίβεια στις πάσες του. Λίγα πράγματα από εμάς, είχαμε μία φάση του Γκάρι Ροντρίγκες στο α' μέρος και μετά από εκεί και πέρα τίποτα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν παίξαμε καλά. Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των οπαδών μας.



Κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το γόητρο, είμαστε πρωταθλητές με διαφορά και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε για να το αφιερώσουμε στο οπαδούς μας. Δεν παίξαμε καλά, ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.