Ads Top

Asia Express Spoiler 22/5: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησαν οικειοθελώς Μαυρίκιος–Ιλάειρα


Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα τίναξαν όλη την παραγωγή στον αέρα - Δείτε τι συνέβη και αποχώρησαν αμέσως

Έντονα κυκλοφορεί η φήμη πως ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν από το Asia Express από την πρώτη κιόλας ημέρα των γυρισμάτων. Το ζευγάρι δήλωνε ενθουσιασμένο για αυτή την εμπειρία, ενώ διαρκώς ακουγόταν πως θα είναι εκείνοι οι νικητές.




Βέβαια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι, τη στιγμή που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εκπομπή OPEN Weekend, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποχώρησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του ριάλιτι Asia Express, με την παραγωγή να δυσανασχετεί με αυτή την απόφαση. Όλα δείχνουν πως η Ιλάειρα δεν άντεξε τις συνθήκες και πως κανείς τους δεν περίμενε ότι θα είναι τόσο δύσκολο.



Επίσης, η εμφάνισή τους τράβηξε τα βλέμματα των ντόπιων, οι οποίοι έτρεχαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, εμποδίζοντας το γύρισμα. Λόγος έγινε και για εντάσεις του ζευγαριού με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, με το κλίμα να είναι… περίεργο.



Όπως και να έχει, ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα πήραν την απόφαση να αφήσουν πίσω τους αυτή την εμπειρία, συνεχίζοντας τα σχέδιά τους στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.