Ads Top

Επεισόδια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές


Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για τα έκτροπα που συνέβησαν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ειδικό επιχειρησιακό σχεδιασμό που είχε προγραμματισθεί αρκετές ημέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.», στο Ο.Α.Κ.Α. διατείνεται ότι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. , με αποτέλεσμα όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές «να να μη σημειωθούν συμπλοκές μεταξύ οπαδων εκτός γηπέδου».




Ωστόσο οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 17 συλλήψεις ατόμων όλοι Ελληνες με μικρότερο σε ηλικία 15χρονο - για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων καθως σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απλής σωματικής βλάβης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, εξύβρισης, απείθειας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων κια περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφοριες οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αρκετό βιντεοληπτικό υλικό μέσα από το οποίο ήδη έχουν ταυτοποιηθεί και αλλά άτομα ενώ συνεχίζεται η έρευνα έτσι ώστε να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στα επεισόδια κατά την διάρκεια του αγώνα .



Οι ιδιες πηγες ενημερωσης επεσήμαναν πως «μεγάλος ήταν ο βαθμός επικινδυνότητας όταν οι οπαδοί που κατέβηκαν απο την βόρεια Ελλάδα , περίπου 22.000 κόσμος , με 100 βανάκια και 150 λεωφορεια και πέρασαν μέσα από τον αστικό ιστό εκεί όπου θα μπορούσαν να δεχθούν επίθεση, ωστόσο έφτασαν κανονικά στο γήπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τους ελέγχους, στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -18- βεγγαλικά
• -12- ναυτικές φωτοβολίδες
• -10- καπνογόνα
• -10- βεγγαλικά με φυτίλι
• -2- πυρσοί



Η έρευνα, με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων στα επεισόδια, τόσο εντός όσο και εκτός του σταδίου, συνεχίζονται.
ΠΠΗΓΗΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.