Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Μάνος Δασκαλάκης: Το Twitter δεν βλέπει καμία θλίψη και δικάζει τον Δασκαλάκη - «Ο Μάνος πήγε για πασαρέλα στην Ευελπίδων;»


Με στυλ μοντέλου κι όχι πατέρα που έχει χάσει τρία παιδιά, κατηγορεί το Twitter τον Μάνο Δασκαλάκη - Τι...θυμήθηκαν οι χρήστες στο Twitter, δείτε με ποιον τον συγκρίνουν
Στο στόχαστρο του κόσμου στο Twitter μπήκε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους και έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.



Τη στιγμή που η μητέρα των νεκρών κοριτσιών μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού μιας και κρίθηκε προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κι ενώ έχουν ανοίξει οι φάκελοι και τους δύο άλλων παιδιών που έχασε το ζευγάρι, της Ίριδας και της Μαλένας, ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να αλλάξει γραμμή πλεύσης και έρχεται πλέον αντιμέτωπος με την πρώην σύζυγό του.

«Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Τα στοιχεία εις βάρος της Ρούλας είναι πάρα πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καζάνι που βράζει είναι το Twitter μετά την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στο κτήριο 9 της Ευελπίδων, όπου στεγάζεται το γραφείο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση της Πάτρας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη, φώναζαν «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Ο ίδιος βέβαια, φορώντας μαύρα γυαλιά και με ύφος ροκ σταρ όπως υποστήριξε το Twitter, δεν φάνηκε να πτοείται από τα σχόλια και προχώρησε με σταθερό βήμα προς το γραφείο της ανακρίτριας, για να κάνει τη παράσταση πολιτικής αγωγής, αδειάζοντας ουσιαστικά την εν διαστάσει σύζυγό του με την οποία απέκτησε τα τρία άτυχα κορίτσια.





Ο Δασκαλάκης φέρεται να έχει ξεπεράσει το αρχικό σοκ με την κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας. Την ίδια ώρα, η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση και έχει ήδη ζητήσει να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ κατασχέθηκαν ήδη 8 συσκευές κινητής τηλεφωνίας που βρέθηκαν στο σπίτι της στην Πάτρα.

Το tweet της Καίτης Γαρμπή για την Ίριδα, τη Μαλένα και τη Τζωρτζίνα είπε την πιο μεγάλη αλήθεια
Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης που θα υποβάλει τη σχετική πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, θεωρούν πως, μέσα από την άρση απορρήτου, θα καταφέρουν να φέρουν στο φως άγνωστα κομμάτια της υπόθεσης αυτής που κατέληξε στον θάνατο τριών παιδιών.














Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.