Ads Top

Survivor - Πελαγία Καζολέα: «Κόλαφος» η Πελαγία Καζολέα εναντίον των παικτών - «Εγκέφαλος ο Μαρτίκας, πονηρή η Σοφιάννα, έχουν μείνει μέσα για...»


Νέες «σπόντες» της Πελαγίας για τους πρώην συμπαίκτες της
«Καταπέλτης» υπήρξε για ακόμη μια φορά με τους παίκτες του Survivor 5 η Πελαγία Καζολέα, η οποία μίλησε για ψεύτικους χαρακτήρες και συμπεριφορές, θεωρώντας πως κανείς δεν έχει πάει για την χαρά του παιχνιδιού.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που είναι και τρελά ερωτευμένη, αναφέρθηκε στους παίκτες που συμπαθεί, όπως και στην ομάδα που υποστηρίζει.

Survivor 5: Το σχόλιο της Πελαγίας Καζολέα

«Δυστυχώς αυτοί οι χαρακτήρες που έχουνε μείνει μέσα στο παιχνίδι ζουν για την ίντριγκα, ζούνε για το ψέμα, ζούνε για το πώς θα ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Εγώ βίωσα το παιχνίδι ακριβώς έτσι όπως είναι, χωρίς άλλους τρόπους. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το ζεις μία φορά και είναι κρίμα να προσπαθείς να υποτιμήσεις πράγματα και καταστάσεις δεν το ζεις, δεν το ευχαριστιέσαι. Το ότι βλέπουν κάποιοι άνθρωποι τις 24 ώρες δεν μπορεί να το αντιληφθεί το κοινό στις δύο ώρες που παρακολουθούν!



Εγώ όταν ήμουνα, το μισό casting δεν υπήρχε, είναι καινούργιο. Παρόλα αυτά νιώθω πως δεν συμπαθώ σχεδόν κανέναν. Έχω χάσει πάσα ιδέα σχεδόν για όλους! Πολύ μπερδεμένη νιώθω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ονομαστικά στους παίκτες που δεν συμπαθεί, κάνοντας μάλιστα και μνεία σε συμπαίκτριες με τις οποίες φαινόταν να βρίσκεται κοντά όταν ήταν κι η ίδια παρούσα στον Άγιο Δομίνικο:

«Εγώ αρχικά υποστηρίζω την κόκκινη ομάδα γιατί μου είναι λίγο περισσότερη συμπαθείς. Δεν αντέχω σχεδόν κανέναν, από που να ξεκινήσω! Από τον Τάκη… από τον Τάλα; Καλό παιδί αλλά ανύπαρκτος παίκτης. Από τη Σοφιάννα που έχει αποδειχθεί η πονηρή για να φτάσω εκεί που θέλει…; Το Σπύρο Μαρτίκα πού είναι ο εγκέφαλος;».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.