Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Η ημερομηνία του γάμου, το νυφικό της Μαρίας Αντωνά και οι κουμπάροι του ζευγαριού


Πότε θα γίνει ο γάμος, ποιοι παίκτες από το Survivor θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού - Όλα όσα αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά
Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να βρίσκεται στο Survivor, ωστόσο η Μαρία Αντωνά προετοιμάζει πυρετωδώς τον γάμο τους και αποκάλυψε πότε θα γίνει.



Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει φθινόπωρο. Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στο ένθετο Secret και τη Σάσα Σταμάτη: «Έχω μεγάλη αγωνία και παρακολουθώ την εξέλιξη και την πορεία του Άρη μέσα στο παιχνίδι. Κατά μία έννοια, θα μπορούσα να πω ότι το ζω μαζί του.




Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε ό,τι αφορά τις αθλητικές επιδόσεις και είμαι σίγουρη ότι μετά το ατύχημα με τον ώμο του θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός. Σκεφτόμαστε ο γάμος μας να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως περιμένω τον Άρη για να ορίσουμε ημερομηνία και μέρος».

Και πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά «Έχω διαλέξει το νυφικό. Είναι κάτι που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδα. Είναι πάρα πολύ απλό, με ανάλαφρο στυλ. Δεν θέλω υπερβολές. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να είμαι άνετη, ώστε να χορέψω πολύ εκείνη τη βραδιά. Ξέρω ότι στον Άρη αρέσουν πολύ τα πυροτεχνήματα, οπότε θα το φροντίσω».




Όσον αφορά τους κουμπάρους, είπε: «Θα είναι οι καλοί μας φίλοι Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η κουμπαριά έγινε μέσα στο Survivor».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.