Ads Top

Survivor - Μυριέλλα Κουρεντή: Εξαφανισμένη η Μυριέλλα Κουρεντή μετά την επιστροφή στην Ελλάδα


Ποια είναι η αλήθεια για την αποχή της; Για ποιο λόγο είναι εξαφανισμένη, τι συνέβη όταν γύρισε στην Ελλάδα
Η Μυριέλλα Κουρεντή επέστρεψε στην Ελλάδα στις 2 Απριλίου, μετά την περιπέτεια στο Survivor 5, αλλά έκτοτε έχει εξαφανιστεί, με την ίδια να διαλέγει να τηρήσει σιγή ιχθύος και να μην παρουσιάζεται πουθενά.




Η ηθοποιός ήταν από τα πρόσωπα του φετινού Survivor που απασχόλησαν πάρα πολύ τόσο με την συμπεριφορά της όσο και με την προσωπική της ζωή, αφού το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη θα συζητιέται για καιρό.

Η Μυριέλλα λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της αποφάσισε μια μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να ενημερώσει το κοινό πως θα απέχει για λίγο, για λόγους υγείας.

"Σκόρε μου είσαι ΟΤΚ κέρδισα απ' το Survivor...H υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω όλο το καλό που έκανες για εμένα...missed you!!! Love you @lamproskonstantaras", έγραψε χαρακτηριστικά κι από τότε τηρεί σιγή ιχθύος.






Τι συμβαίνει με την Μυριέλλα Κουρεντή

Η αλήθεια είναι πως το έψαξα πάρα πολύ κι έβγαλα κάποια άκρη! Σύμφωνα με πληροφορίες η Μυριέλλα έχει αποφασίσει για λίγο να αποσυρθεί καθώς γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο και ανοίγοντας το κινητό είδε πως τα περισσότερα μηνύματα δεν είχαν θετικό περιεχόμενο και κατάλαβε πως η εικόνα που ήθελε να φτιάξει, δεν πέτυχε.



Επηρεάστηκε αρκετά ψυχολογικά με όσα διάβασε στα social media της κι έχει αποφασίσει να δει όλα τα επεισόδια του Survivor, μέχρι την στιγμή που έφυγε, για να δει τι κόπηκε και τι όχι στο μοντάζ και ο κόσμος έχει την αντιμετώπιση που έχει ως προς το πρόσωπό της.

Σύμφωνα, επίσης, με άνθρωπο από το κοντινό της περιβάλλον ο Τζον είναι στο πλευρό της συνεχώς. Αυτά κατάφερα να μάθω για αρχή αλλά σίγουρα θα επανέλθω με περισσότερα...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.