Ads Top

Survivor - Τζο Μαριδάκη: Η Μαριδάκη «καρφώνει» Σοϊλέδη - Σοφιάννα για τη σχέση τους - «Οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει»


Το νέο σχόλιο της Τζο Μαριδάκη για Σοϊλέδη-Σοφιάννα, τι σχολίασε με...νόημα!
Η Τζο Μαριδάκη «κάρφωσε» με τη σειρά της τον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη για την φημολογούμενη σχέση τους στο Survivor 5, με την ίδια να σχολιάζει... με νόημα.




Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, της οποίας η πρώτη ανάρτηση ήταν γεμάτη νόημα, σχολίασε τα όσα έχουν πει στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τονίζοντας πως πρέπει και οι ίδιοι οι πρώην συμπαίκτες της να απαντήσουν.

Survivor 5: Οι δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη

«Εγώ προσωπικά με τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχα πολλές επαφές. Ιδιαίτερα, όταν άλλαξαν οι ομάδες, δεν ήξερα τι γίνεται στη δική τους καλύβα. Όταν έγινε η ένωση, δεν είχα δει κάτι εγώ. Δε ξέρω ποια είναι η αλήθεια και ποια η θέση των παιδιών. Ξέρω σίγουρα ότι κάνουν πολλή παρέα, ότι η Σοφιάννα υποστηρίζει πολύ τον Άρη και αυτό ήταν εμφανές» ανέφερε αρχικά η Τζο Μαριδάκη.



«Πολλοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους, αλλά εγώ σε αυτό το κομμάτι δε μπορώ να πάρω θέση γιατί δεν είχα δει κάτι, δεν ξέρω κάτι. Καλό είναι να πάρουν θέση τα ίδια τα παιδιά μόλις βγουν από το παιχνίδι, γιατί οι ίδιοι ξέρουν πραγματικά τι συμβαίνει» συνέχισε η Τζο Μαριδάκη στο Love it.

«Πιο πολύ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η Ασημίνα Χατζηανδρέου το συζητούσαν. Από αυτούς που είδαμε, το έχω ακούσει κι εγώ» κατέληξε η Τζο Μαριδάκη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.