Ads Top

Survivor Spoiler 8/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού αύριο;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή; Τι αλλάζει μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης; Ποια ομάδα κερδίζει αύριο; Μπλε ή Κόκκινη;
Survivor Spoiler 9/4: Το Σάββατο πλησιάζει και μαζί του και το επεισόδιο, το πρώτο για στη… βδομάδα που λέμε για το Survivor. Τα δεδομένα είναι πλέον διαφορετικά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε. Τι σημαίνει αυτό για το έπαθλο φαγητού;



Αν απομονώσουμε το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι είναι ευχάριστα τα νέα. Η Ευρυδίκη είχε πέσει πάρα πολύ. Σπάνια έφερνε νίκες, ακόμα πιο σπάνια ήταν ανταγωνιστική. Από την άλλη πλευρά, η Ευρυδίκη κρατούσε ισορροπίες και όλοι στην καλύβα την ήθελαν. Αυτό το γεγονός έπαιζε τον ρόλο του και αγωνιστικά.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι η ψυχολογική κατάσταση της κολλητής της Ευρυδίκης. Το να σκάσει βόμβα με τη Βρισηίδα δεν μοιάζει πιθανό σε πρώτη φάση. Ωστόσο, η Βρι θα είναι επηρεασμένη από την απουσία της «μαμάς» της, όπως την έλεγε. Δεν θα είναι απλό. Μην ξεχνάμε επίσης και το πόσο πεσμένος ήταν αγωνιστικά στο τελευταίο αγώνισμα και ο Τάκης Καραγκούνιας.



Survivor spoiler 9/4: Kόκκινοι ή Μπλε;


Η απουσία της Ευρυδίκης θα ευνοήσει τους μπλε, αλλά μακροπρόθεσμα. Για την ώρα είναι μια κακή απώλεια. Διότι, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρέμεινε στο παιχνίδι. Από όσα βλέπουμε στο Survivor trailer συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις στους συμπαίκτες του. Δεδομένα, δεν φταίει στο 100% ή δεν φταίει μόνο αυτός. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα και το αυτό. Με άλλα λόγια, αν δεν σε θέλει η ομάδα σου, σχεδόν ολόκληρη, κάπου ευθύνεσαι κι εσύ ο ίδιος. Η αλήθεια είναι πάντως πως φέρνει τηλεθέαση.



Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για μία ακόμα κόκκινη νίκη. Θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη στα τελευταία πέντα ματς. Οι κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Αυτή είναι η πρώτη μας πληροφορία. 

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.