Ads Top

Survivor Spoiler 20/4: Άγριος καβγάς Σοϊλέδη-Μαρτίκα μετά το συμβούλιο αποχώρησης - «Βρήκες ευκαιρία να με βγάλεις κακό στον κόσμο»


Όλο το παρασκήνιο - Όλα όσα έγιναν όταν έκλεισαν οι κάμερες - Ο λόγος που είναι εξαλλη η παραγωγή με την μπλε ομάδα
Συνεχίστηκε για ακόμα μια μέρα ο χαλασμός στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5, με τον Άρη Σοϊλέδη να βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο μετά και τον τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια.




Ο Άρης Σοϊλέδης ξαφνικά έχει βγει κακός στα μάτια της μπλε ομάδας, εκτός της Σοφιάννας, της Μαίης και του Ταλάντσεβ και από το πουθενά ήταν υποψήφιος και δέχεται επιθέσεις.

Ήταν λογικό, από την στιγμή που έκανε αυτό το ξέσπασμα προχτές, να το εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες τους και να τον βγάλουν κακό στα μάτια του κόσμου! Και υπάρχει λογική. Ποια είναι αυτή; Πως αποτελεί το μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor και είναι ευκαιρία να τον πετάξουν εκτός Survivor. Όμως ο Άρης έχει κοινό κι αυτό φάνηκε και στην χθεσινή ψηφοφορία, όπου βγήκε πανηγυρικά πρώτος.



Μάλιστα μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο κατηγόρησε για πισώπλατες μαχαιριές, επειδή του το έπαιζε φίλος και τώρα που βρήκε την ευκαιρία τον στήνει στον τοίχο! «Καλά σε έλεγαν μαλ@κ@ οι προηγούμενοι συμπαίκτες σου και έκαναν λόγο για τα σχέδιά σου», του είπε ο Άρης και συμπλήρωσε: «Βρήκες την ευκαιρία, μετά του ότι έγινε με τον Τάκη για να με βγάλεις κακό στον κόσμο, αλλά δεν θα σου περάσει».



Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άφησε ασχολίαστο τον συμπαίκτη του τονίζοντας: «Βγάλε Άρη τον πραγματικό σου εαυτό να τον δουν όλοι, ειδικά τώρα που είναι κλειστές οι κάμερες».

Στο περιστατικό αυτό δεν δόθηκε συνέχεια όμως φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμα μια διαμάχη στη μπλε παραλία με το κλίμα τις ημέρες του Πάσχα να είναι ιδιαίτερο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.