Ads Top

Survivor Spoiler 18/4: Ποιον ψηφίζει σήμερα για αποχώρηση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;


Δεν έχουν προηγούμενο όσα θα γίνουν σήμερα στο Survivor - Δείτε ποιον θα ψηφίσει σήμερα ο Εμμανουήλ ως υποψήφιο προς αποχώρηση.. 
Survivor ατομική ασυλία 18/4: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Αλλά και του παραλογισμού, σε θέματα ψηφοφορίας.




Γιατί το λέμε αυτό; Διότι θα ξεχάσουμε κι αυτά που… ξέραμε. Οι Μπλε θα αναγκαστούν να πάνε στο Συμβούλιο και να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση.

Παράλληλα, ο παίκτης που θα νικήσει στην ατομική ασυλία, θα κληθεί να υποδείξει, μαζί με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δύο ακόμα υποψηφίους.

Κοινώς, θα γίνει ένας χαμός. Αλλά το καλό, δεν το έχετε… διαβάσει ακόμα. Κρατηθείτε γερά, διότι αυτό που θα διαβάσετε σε λίγες γραμμές θα σας συγκλονίσει και ενδεχομένως, αν είστε σκληροπυρηνικοί Survivor Fans να σας εξοργίσει.



Survivor ατομική ασυλία 18/4: Αυτόν υποδεικνύει ο Εμμανουήλ


Δε φτάνει το σοκ που υποστήκαμε όταν μάθαμε το Survivor Spoiler για τον νικητή της ατομικής ασυλίας, ήρθε και ένα δεύτερο λίγο αργότερα. Διότι, οκ, θαύματα γίνονται και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε την ατομική. Δεκτό μέχρι εκείνο το σημείο. Ωστόσο, το κριτήριο με το οποίο θα χρησιμοποιήσει την ψήφο του δεν έχει νόημα.

Κι αυτό διότι στον τάκο θα βγάλει τον Άρη Σοϊλέδη! Ο ποδοσφαιριστής θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, κυριολεκτικά από το πουθενά. Αγωνιστικά είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού Survivor, πάντοτε ηρεμεί τα πνεύματα και βοηθάει στην καλύβα.

Ωστόσο, ο MakeUp Artist είπε να τα κάνει όλα άνω – κάτω άλλη μια φορά. Μάλλον θα είχε δει αυτό που έγινε στο περσινό ριάλιτι του ΣΚΑΪ με Σαλαγκούδη που επέλεξε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και θα πήρε ιδέες.




Δεν εξηγείται αλλιώς. Επειδή έκανε 2/2 νίκες στην πρώτη Ασυλία και πήρε το κολιέ, ξαφνικά νομίζει ότι έγινε υπερπαίκτης; Ίσως.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.