Ads Top

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor (pic)


Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της - «Κλαίω από συγκίνηση…»
Η Ευρυδίκη ήταν υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Βρισηίδα Ανδριώτου και εκείνη ήταν που έφυγε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.



Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πήρε το κινητό της στα χέρια της και έγραψε το πρώτο της μήνυμα στο twitter, λίγο πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο: «Survivor! 4 μήνες παρά 1 βδομάδα. Τουιτεράδες μόλις άνοιξα τη συσκευή μου και κλαίω από συγκίνηση. Σας ευχαριστώ για την τόση αγάπη σας. Δεν είχα φανταστεί στιγμή τόση συμπαράσταση και ταύτιση, αναγνώριση και σεβασμό προς το πρόσωπό μου. Ελλαδάρα μου έρχομαι».




Nα σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις της στο love it, είπε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί μου και όχι αδίκως. Διότι είχα συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι μόδας, στο οποίο ούσα πρώτη φορά σε ένα τηλεοπτικό προϊόν γνωρίζουμε πλέον όλοι και εγώ ότι το τόσο μεγεθύνεται στην τηλεόραση. Άλλοι νόμιζαν ότι είμαι ηθοποιός και παίζω έναν ρόλο και άλλοι με γούσταραν. Πιστεύω ότι μέσα στο Survivor ο κόσμος είδε τον χαρακτήρα μου και ποια είναι η Ευρυδίκη».

Αναφορικά με τον Βαλάντη και τον καβγά τους στον Άγιο Δομίνικο, η πρώην παίκτρια του Survivor, αποκάλυψε: «Έχω συγχωρήσει τον Βαλάντη γιατί είναι μια ιδιόρρυθμη προσωπικότητα. Μου αρέσει στους ανθρώπους να δίνω συγχώρηση γιατί δεν θέλω να υπάρχει μια φωτιά μέσα μου που με καίει. Ακόμα και αυτό που ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι μέσα στο Survivor, που με στεναχώρησε, με πόνεσε, με τσάκισε, πλέον δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Αν δω τον Βαλάντη στον τελικό, θα τον αγκαλιάσω».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.