Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη ανάρτηση Μαρίας Αντωνά μετά τις «φήμες» για Σοϊλέδη-Σοφιάννα! (pic)


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε λόγο για «ειδύλλιο» ανάμεσα σε Σοϊλέδη - Σοφιάννα, δείτε πως αντέδρασε η Μαρία Αντωνά, δείτε τι ανέβασε!
Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άφησε αιχμές για τη σχέση του Άρη Σοϊλέδη με τη Σοφιάννα, αλλά και για τις επαφές του ποδοσφαιριστή με τη Ναυσικά.




«Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Βλέπω μονίμως τον Άρη και μαζί του τη Σοφιάννα, πρωταγωνίστρια παντού. Τους βλέπω να πηγαίνουν πίσω στην καλύβα για πάρα πολύ ώρα και το βράδυ και το πρωί και να εξαφανίζονται. Έχω δει να του κάνει διάφορα παιχνιδάκια στον τρόπο που του μιλάει, έχω δει να του κάνει μασάζ, να τον έχει πρίγκιπα και κάτι μου μυρίζει εμένα σε όλο αυτό το σκηνικό.

Νομίζω ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο μέσα στο Survivor. Είναι η Σοφιάννα και ο Άρης. Πραγματικά με στεναχωρεί γιατί ο Άρης έχει μια κοπέλα. Δεν θέλω να βάλω σπίρτο και να ανάψω φωτιά αλλά πάρα πολύ εντύπωση μου κάνει γιατί η Σοφιάννα είναι με τον Άρη κ..ος και βρακί! Μια μέρα που πήγε να του κάνει μασάζ μπροστά στις κάμερες, είπε ο Άρης “μη μου κάνεις μασάζ και το δει η κοπέλα μου και γίνει χαμός". 



Πήρα και γω θέση και του είπα "Άρη, κούλαρε φίλε γιατί έχεις και μια κοπέλα έξω που σε βλέπει".
Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ αν ήμουν εγώ στη θέση της κοπέλας του Άρη και έβλεπα αυτό το σκηνικό. Είναι όλο λάθος και δεν είναι τίμιο κατά τη γνώμη μου».

Μάλιστα, ανέφερε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τη Ναυσικά, σχολιάζοντας πως περιμένει με ανυπομονησία να δει τι θα συμβεί όταν βρεθούν όλοι μαζί στην ίδια ομάδα.




Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.