Ads Top

Survivor - Νίκος Αντωνόπουλος: Ξέσπασε ο Αντωνόπουλος για συμπαίκτες του – «Κάποιοι Κόκκινοι είναι αλλιώς off-camera»


Ποιους «Διάσημους»...έδωσε ο Νίκος Αντωνόπουλος - Δείτε πως αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου
Ο Νίκος μίλησε στην εκπομπή «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο Survivor και... κάρφωσε κάποιους από τους Διάσημους




Ο Νίκος Αντωνόπουλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και εξιστόρησε στην Ιωάννα Μαλέσκου την εμπειρία του στο Survivor. Στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Αντωνόπουλος ήρθε, είδε και… απήλθε. Ούτε ένα μήνα δεν κάθισε στο παιχνίδι και λίγο πριν την Ένωση κούνησε μαντήλι στην παραλία των Κόκκινων.

Ο Νίκος μίλησε στην εκπομπή «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο Survivor και παρότι δεν έκανε τεράστιες αποκαλύψεις, έριξε τα βέλη του σε κάποιους από τους Κόκκινους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσσαούνης και ο Στάθης Σχίζας ήταν τα δύο  ονόματα με τα οποία ασχολήθηκε. Ο Αντωνόπουλος ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με τις παρεξηγήσεις που είχε με τον Τσακατσούκα.

Και να ήταν ο μόνος που θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Το λέμε αυτό, διότι και η Μαρία Αντωνά ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.



Survivor 21/4: «Κάποιοι λένε πολλά ψέματα»

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. Ο Νίκος Αντωνόπουλος ξεσπάθωσε, παρότι δεν είπε και πολλά πράγματα. Το σημαντικότερο εξ αυτών, ήταν ότι οι Κόκκινοι εμφανίζουν μια διπροσωπία συγκριτικά με όταν ανοίγουν και όταν κλείνουν οι κάμερες.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ψάρεμα, κατά το οποίο εκείνος γύρισε στην ακτή επειδή δεν είχε αναπνευστήρα.



Ωστόσο, ο Γιώργος και ο Στάθης έβγαλαν προς τα έξω ότι το έκανε επειδή δεν τον έπαιρναν οι κάμερες κι ότι τεμπέλιασε. Η Ιωάννα Μαλέσκου και τα μέλη του πάνελ της πίεσαν τον Αντωνόπουλο να εξηγήσει περαιτέρω για το τι εννοεί με τη φράσει «σχεδόν όλοι είναι αλλιώς off camera», με το ζήτημα να μένει τελικώς μετέωρο.

Βέβαια, ο Αντωνόπουλος θα επανέλθει για να κάνει αποκαλύψεις. Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.