Ads Top

Survivor - Τζο Μαριδάκη: H πρώτη συνέντευξη Μαριδάκη «δίνει» συμπαίκτη της - «Με έβρισε, ήταν έτοιμος να μου ορμήξει»


H Τζο Μαριδάκη «δικάζει» συμπαίκτη της στην πρώτη της συνέντευξη - Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, ποιος την έβρισε και πήγε να την χτυπήσει




Η παίκτρια ήταν η τελευταία που αποχώρησε μετά την ένωση των δυο ομάδων. Μιλώντας το μεσημέρι της Μεγάλη Πέμπτη (21-04) έκανε μια αποκάλυψη αναφερόμενη σε ένα σκηνικό που είχε συμβεί off camera με τον Στάθη Σχίζα.

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε και συνέχισε:




«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών»

«Άλλη μια φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Δεύτερη φορά με βγάζει η Ναυσικά, το έργο επαναλαμβάνεται. Πάλι δεν έδωσε τον φίλο της, τον Απόστολο. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ντροπή, με χρησιμοποιούν κάθε φορά επειδή είμαι μικρή για να εξυπηρετήσουν εκείνοι τους προσωπικούς τους σκοπούς και να μείνουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν. Δεν έχουν όλοι τα κότσια να βρεθούν στον τάκο», είχε πει η ίδια στις τελευταίες της δηλώσεις πριν αποχωρήσει.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.