Ads Top

Survivor Διαρροή 17/4: Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία;


Ποιοι χάνουν οριστικά σήμερα - Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία
Survivor ατομική ασυλία 17/4: Πέρα από ομαδική ασυλία στο Survivor, το επεισόδιο της Κυριακής (17/4) και ατομική ασυλία.




Ποιος θα είναι ο τυχερούλης που θα καταφέρει να πάρει μία ακόμα μικρή παράταση χρόνου μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα; Ποιος θα μπορέσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να φανεί ο πιο δυνατός κρίκος; 

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να λύσουμε απορίες και να κλείσουμε και στόματα που παίζουν με τις πιθανότητες! Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές. Όπως είδαμε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε, οι παίκτες τα «σπάσανε» στο πάρτι της ένωσης.



Όμως δεν πρέπει κανείς να ξεχνά ότι τα καλά κρατάνε λίγο. Έτσι, οι παίκτες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στις συνθήκες που είναι τόσο καιρό, δηλαδή στην πείνα και στους στίβους μάχης! Η διαφορά όμως θα είναι μεγάλη αφού όλοι θα είναι αναγκασμένοι να μένουν στην ίδια παραλία.

Και μέσα σ’όλα, υπάρχει το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα που θα ηττηθεί στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Ποιος θα κατακτήσει το πολυπόθητο κολιέ; Αυτοί που πρόκειται να αναμετρηθούν για την ασυλία είναι ο Στάθης και η Ναυσικά.



Όπως και να το κάνουμε παιδιά, η Ναυσικά είναι η βασίλισσα των ασυλιών. Η γυναίκα το χει και το αποδεικνύει κάθε φορά που της ζητείται να ανταποκριθεί. Από την άλλη είναι ο Στάθης ο οποίος κατάφερε να την πάρει την προηγούμενη φορά. Ο παίκτης έχει βρει τα πατήματά του και είναι δυνατός. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έδωσε τις «εξετάσεις» του και μπόρεσε να βουλώσει στόματα.

Ωστόσο η μαγική μας… γυάλα δείχνει Ναυσικά.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.