Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η φωτογραφία που «καίει» την Πισπιρίγκου για την δολοφονία Τζωρτζίνας (pics)


Δείτε την φωτογραφία που «καίει» και «καταδικάζει» την Ρούλα Πισπιρίγκου - Νέο στοιχείο ντοκουμέντο από τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο



Μια εικόνα που δεν επιτρέπει στον παρατηρητή, αλλά και στου ερευνητές της υπόθεσης στην Πάτρα, να καταλήξουν σε άλλο συμπέρασμα απ’ αυτό της δολοφονίας της Τζωρτζίνας από τη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, έφερε στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος έδειξε μια φωτογραφία από το καρδιογράφημα της Τζωρτζίνας από τη ΜΕΘ, το οποίο αποτυπώνει πως είχε φυσιολογική καρδιακή λειτουργία και οξυγόνο.

Στη ΜΕΘ δεν υπήρχε κανένας μέσα στο δωμάτιο πέρα από  τους θεράποντες ιατρούς. Όταν  η Τζωρτζίνα πήγαινε πάλι στο δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου εκεί υπήρχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, τότε, μετά από λίγο, παρουσίαζε υψηλούς καρδιακούς παλμούς και χαμηλό οξυγόνο.




Εκτός από τη φωτογραφία, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει ρεπορτάζ στο σημερινό ΤΟ ΒΗΜΑ, όπου αποκαλύπτει πως στη Τζωρτζίνα είχαν χορηγηθεί και αναισθητικές ουσίες, εκτός της κεταμίνης:



«Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής έχουμε πληροφορίες για έγγραφα και αναφορές των γιατρών της Πάτρας που απέδιδαν αυτές τις επιδεινώσεις της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανόν από αναισθητικά φάρμακα. Αυτό προτού ανακαλυφθεί η κεταμίνη. Οι γιατροί που αναμένεται να καταθέσουν στη 18η τακτική ανακρίτρια, θα αναφέρουν ότι η Τζωρτζίνα είχε ένα ύποπτο σύμπτωμα: ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που αντιστοιχεί σε χορήγηση αναισθητικής ουσίας».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.