Ads Top

«Μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση...» - Εκτός Mega το Φως στο Τούνελ και η Αγγελική Νικολούλη


Η ανακοίνωση της Αγγελικής Νικολούλη - Πότε θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, πότε θα μεταδοθεί η επόμενη εκπομπή




Μετά από ένα μήνα γεμάτο με αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της Πάτρας, το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη πρόκειται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για τις ημέρες του Πάσχα.

Την ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, στέλνοντας μάλιστα ένα υπέροχο μήνυμα για το Πάσχα.

Το κείμενο της Αγγελικής Νικολούλη για το Πάσχα:



«Το «Τούνελ» έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων. Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.

Παιδιά ματώνουν και «σβήνουν» όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.

Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση.

Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.

Φίλοι μου… Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση.

Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.

Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες!

Χρόνια Πολλά. Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς…

Με την αγάπη μου,

Αγγελική»



Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της για την τελευταία εκπομπή, Φως στο Τούνελ

Μια μικρή παύση λόγω Πάσχα κάνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή που έφερε στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα και αποθεώθηκε από το twitter, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα επιστρέψει πολύ ανανεωμένο με νέα στοιχεία.

Ο γιος της παρουσιάστριας λοιπόν, Κωνσταντίνος Μουσούλης, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία που έχει δει η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.



ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.