Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Βόμβα! Αυτή θα είναι η ποινή της Ρούλας Πισπιρίγκου


Αδιανόητο! Δείτε στα πόσα χρόνια θα «πέσει» η ποινή αν ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου η ποινή θα «πέσει».. Σε πόσα χρόνια θα είναι ελεύθερη..
Ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Mega, επισήμανε πως σοβαρά στοιχεία είναι τα ιατροδικαστικά, σημειώνοντας πως η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήρθε μετά την εύρεση της κεταμίνης - Αν ομολογήσει, η ποινή θα πέσει στα 15 έτη



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ η συζήτηση πλέον αφορά και το κατά πόσο η ψυχική υγεία της κατηγορουμένης μπορεί να επηρεάσει τις δικαστικές εξελίξεις. Ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Mega, επισήμανε πως σοβαρά στοιχεία είναι τα ιατροδικαστικά, σημειώνοντας πως η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήρθε μετά την εύρεση της κεταμίνης, εξηγώντας πως η έλλειψη συναισθήματος από την 33χρονη μητέρα δεν είναι στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην ενοχή.
//inline2


Κατόπιν, είπε πως στην περίπτωση μίας ομολογίας και συνάμα ειλικρινής μεταμέλειας από την πλευρά της κατηγορουμένης μπορεί να συνεκτιμηθεί από το δικαστήριο και να της αναγνωριστεί ελαφρυντικό, το οποίο έχει συνέπειες ευεργετικές για έναν κατηγορούμενο, καθώς η ποινή φτάνει τα 15 χρόνια, από τα 25 που αντιστοιχούν στα ισόβια. Ο δικηγόρος σημείωσε πως μετά την τελευταία απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου τα ελαφρυντικά σε τόσο σοβαρά αδικήματα δύσκολα θα αναγνωρίζονται από τα δικαστήρια γιατί ο Άρειος Πάγος έβαλε μία παράμετρο που λέει ότι η ποινή θα πρέπει να είναι ανάλογη της προσβολής που κάνεις στα έννομα αγαθά του ανθρώπου.

Σε ό,τι αφορά την κεταμίνη, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε πως επειδή είναι μία ναρκωτική ουσία, οι Αρχές θα πρέπει να συνεργαστούν με τη Δίωξη Ναρκωτικών Πάτρας, «να πάνε στις πιάτσες γιατί από ‘κει πέρα μπορούν να αντληθούν πλούσια στοιχεία για το πώς μετακινήθηκε η κεταμίνη». Ολοκληρώνοντας, ο δικηγόρος τόνισε πως θα ήταν καλό να εξεταστεί από έναν ψυχίατρο, καθώς μπορεί να προκύψουν και άλλα στοιχεία και συμπλήρωσε πως εάν αποδειχθεί πως η ενέργεια της κατηγορουμένης είναι απόρροια μιας οργανικής ή συνειδησιακής διαταραχής, τότε έχει το ακαταλόγιστο και δεν καταλογίζεται η πράξη.





«Έχει χάσει έξι κιλά, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σε νέες του δηλώσεις σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και αναφέρθηκε στην κατάσταση της πελάτισσάς του, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. «Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση», είπε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.