Ads Top

Η πρώτη «βόμβα» Παναθηναϊκού στο βόλεϊ μετά το πρωτάθλημα!



«Έσκασε» το πρώτο μπαμ του Παναθηναϊκού - Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή μετά το πρωτάθλημα!

Η… απόσβεση της βοήθειας που προσέφερε ο κόσμος στο τμήμα βόλεϊ ξεκίνησε ήδη για τους πράσινους, παίρνοντας από τον Ολυμπιακό το πολυτιμότερο του «εργαλείο»: Ο Δημήτρης Ζήσης μάλιστα συμφώνησε για 3 χρόνια και ρίχνει… άγκυρα στο τριφύλλι.




Με συντονισμένες ενέργειες Σωτήρη Πανταλέων και διοίκησης, ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» στα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια τον κορυφαίο Έλληνα λίμπερο, Δημήτρη Ζήση, θέλοντας να χτίσει ισχυρή βάση για το μέλλον .

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Δημήτρης Ζήσης επιστρέφει ξανά στον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος λίμπερο, ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό δίνοντας τα χέρια με τους πράσινους.


Ο Παναθηναϊκός με τον Ζήση στην ομάδα έχει πανηγυρίσει τόσο ένα πρωτάθλημα όσο και ένα Λιγκ Καπ. Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο μεταγράφηκε πριν από δύο χρόνια από τους πράσινους στους κόκκινους τότε, καθώς όλα είχαν συμβεί στο μεσοδιάστημα της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Έτσι τότε ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε αυτή την συγκυρία των ημερών της αβεβαιότητας, τον προσέγγισε και τον έκανε δικό του.



Πλέον ο Ζήσης επιστρέφει στο τριφύλλι στην καλύτερη αθλητική ηλικία και μάλιστα με ένα συμβόλαιο τριών ετών που δείχνει και πόσο πολύ ήθελε κι ο ίδιος να δεθεί ξανά με το τριφύλλι αλλά και πόσο πιστεύουν από την ομάδα στην αξία του. 

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο διεθνής λίμπερο στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός δημιουργεί με τη συγκεκριμένη κίνηση τεράστιο θέμα σε έναν ανταγωνιστή του καθώς αφενός ο Ζήσης ήταν ο σημαντικότερος Έλληνας παίκτης του, αφετέρου ο έτερος εξαιρετικός διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ… 

Η επιστροφή του Ζήση έχει την… σφραγίδα του Σωτήρη Πανταλέων. Ο τεχνικός διευθυντής των ομαδικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που με προσωπικές ενέργειες ανέλαβε την υπόθεση και τον έπεισε να φορέσει ξανά τα πράσινα. Η σημαία του τριφυλλιού, πλέον ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στο νέο του ρόλο, έχοντας μεγάλο μερίδιο στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα τρέχει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας που από ότι φαίνεται θα περιλαμβάνει… πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις. 


Κίνηση με ορίζοντα τον Βοτανικό

Η κίνηση της απόκτησης του Δημήτρη Ζήση δεν αφορά μόνο το παρόν αλλά έχει φόντο και το μέλλον. Ο Έλληνας λίμπερο συμφώνησε για συμβόλαιο τριών χρόνων. Αυτός είναι και ο… ορίζοντας Βοτανικού.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, το τριφύλλι θα μπει στο νέο του κλειστό γήπεδο στο τέλος του 2024, κι οι πράσινοι σκοπεύουν να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον Βοτανικό, έχοντας μια σταθερή ελληνική βάση εμπλουτίζοντας την με ξένους πρώτης διαλογής.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν την επόμενη ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος πήρε τον καλύτερο Έλληνα σε αυτή την θέση. Έναν παίκτη που γνωρίζει καλά το περιβάλλον και μάλιστα έχει αναδειχθεί τόσο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων όσο και στο τριφύλλι από τον κόουτς της ομάδας, Δημήτρη Ανδρεόπουλο.



Οι πράσινοι αναμένεται να συνεχίσουν τις ποιοτικές τους κινήσεις με… φόντο φυσικά το μέλλον, καθώς στην διοίκηση του ΑΟ έχουν σκοπό να μπουν στο νέο γήπεδο στο Βοτανικό με μία ομάδα που τότε θα διεκδικεί στα ίσα και ευρωπαϊκούς τίτλους, όπως πολλάκις έχει τονίσει και ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Τάκης Μαλακατές.

Κι ενώ ακόμα τρέχει η φετινή σεζόν, η ενίσχυση για την επόμενη ξεκίνησε δυναμικά, με τα χρήματα από τις εισπράξεις των χθεσινών 8.500 εισιτηρίων να πιάνουν τόπο άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος λαϊκής βάσης που στηρίζεται στα μέλη του και την προσφορά τους και χάρη στον κόσμο του κυρίως στέκεται στα πόδια του και έχει καταστεί ελκυστικός προορισμός για όλους τους Έλληνες και ξένους αθλητές που ρίχνουν το κασέ τους θέλοντας να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Χωρίς να στρώνει χαλιά με… εκατομμύρια ή εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μπορεί πλέον να είναι πόλος έλξης για την ελίτ των αθλητών. Διότι όλοι είναι στα γήπεδα και βλέπουν… 

Το τρίπτυχο Διοίκησης – Ομάδας και Κόσμου ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και αποτελεί τη συνταγή της επιτυχίας, με το μέλλον για τους πράσινους να μοιάζει ακόμα πιο λαμπρό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.