Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι!


Και ξαφνικά...μεταγραφή 1.8 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ - 10άρι από Ουρουγουάη κλείνει ο Μπότο για τον Δικέφαλο!

Πριν πεινάσει… μαγειρεύει ο ΠΑΟΚ για να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν! Δεκάρι από την Ουρουγουάη ο στόχος, με τον 22χρονο Νικολάς Κουαλιάτα να εμφανίζεται σε προχωρημένο στάδιο για αγορά ύψους 1,8 εκατ!




Σε ρυθμούς μεταγραφικούς οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, με την ενίσχυση να έρχεται από το Μοντεβιδέο καθώς ο ΠΑΟΚ κινείται για την περίπτωση του 22χρονου Νικολάς Κουαλιάτα προκειμένου να ενισχυθεί με φόντο τη νέα σεζόν! Ο 22χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο και ως αριστερό εξτρέμ και είναι ένα από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει τον νέο προπονητή της εθνικής Ουρουγουαής για την νέα εποχή στην εθνική!


Την περσινή σεζόν με την φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, έχοντας 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Φέτος, σε 14 αναμετρήσεις δεν έχει σκοράρει αλλά «έγραψε» τρεις ασίστ. Συνολικά με την ομάδα του, ο Κουαλιάτα έχει παίξει την τελευταία τριετία 71 φορές με επτά γκολ και 12 ασίστ. 



Από την Ουρουγουάη, η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη καθώς όπως αναφέρουν: «Το διοικητικό συμβούλιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς ενέκρινε την πώληση του Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή θα κοστίσει γύρω στο 1.8 (σ.σ. μένει να αποσαφηνιστεί) και τα έγγραφα αναμένεται να δώσουν τη δυνατότητα για τη μεταφορά που θα γίνει στα μέσα του χρόνου».

Αξίζει δε να σημειώσει κανείς πως ο ποδοσφαιριστής διαθέτει ιταλικό διαβατήριο...




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.