Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Ερωτευμένος ξανά ο Μάνος Δασκαλάκης - Είναι έγκυος σε δίδυμα η νέα σύντροφος του;


Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει προχωρήσει την ζωή του και περιμένει να γίνει ξανά μπαμπάς - Δείτε τι αποκάλυψε φίλος του στο «Πρωινό»
Η εν διαστάσει σύζυγος του βρίσκεται στη φυλακή και κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης ωστόσο εκείνος δείχνει να έχει προχωρήσει τη ζώη του




Μια νέα μαρτυρία στο Πρωινό αποκάλυψε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ξεγράψει τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τη ζωή τους και προσπαθεί να δημιουργήσει μία νέα οικογένεια μαζί με την νέα σύντροφο του τη ζωή!

Συγκεκριμένα, φίλος του Δασκαλάκη σε ερώτηση για το τι γνωρίζει για τη σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: «Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια»!

Η χρήση του πληθυντικού αριθμού υποδηλώνει δηλαδή… δίδυμα; Αν και παρακάτω, ο άνδρας χρησιμοποίησε ενικό αριθμό σε σχετική αναφορά στην εγκυμοσύνη.



Όσα δήλωσε ο φίλος του Δασκαλάκη

Τι γνωρίζετε για τη νέα σύντροφο του Μάνου;

Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια.

Ο ίδιος σας το παραδέχτηκε;

Όχι, δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω, αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα.



Από πότε έχει να σας απαντήσει;

Μέχρι πριν τρεις μέρες μιλάγαμε. Του λέω, να σου πω, έχω μάθει ότι είσαι με μια κοπέλα εδώ στην Αθήνα, αληθεύει; Κι ότι περιμένεις ένα παιδάκι; Μου λέει, δεν μπορώ να σου πω φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα.

Φημολογείται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι δυο χρόνια, μαζί με αυτήν την κοπέλα;

Ναι, αυτό το γνωρίζω ότι είναι με την κοπέλα, δύο χρόνια, εδώ στην Αθήνα.

Και συζεί μαζί της;

Ναι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.