Ads Top

Σέρχιο Μαρκαριάν: «Τεχνίτης και με μεγάλο μέλλον ο Κουαλιάτα – Σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ»


Αποθέωσε τον Νικολάς Κουαλιάτα ο Σέρχιο Μαρκαριάν - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός με την πλούσια προϋπηρεσία στην Ελλάδα (Εθνική Ελλάδας, Παναθηναϊκός, Ηρακλής, Ιωνικός) σκιαγραφεί το αγωνιστικό προφίλ του 22χρονου συμπατριώτη του μεσοεπιθετικού που φτιάχνει βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη.




Πρόωρο μεταγραφικό χτύπημα εν όψει καλοκαιριού έχει ο ΠΑΟΚ στα σκαριά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μοντεβιδέο Γουόντερερς για την απόκτηση του Νικολάς Κουαλιάτα.

Κι επειδή όσα ξέρουν στην Ουρουγουάη για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, το  SDNA επικοινώνησε με τον άλλοτε…δικό μας, Ουρουγουανό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, προκειμένου να πάρουμε το report του για τον συμπατριώτη του Νικολάς Κουαλιάτα.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο κόουτς Μαρκαριάν έχει να επιδείξει έντονο ελληνικό χρώμα στο βιογραφικό του από τις παλαιότερες θητείες του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους πάγκους των Ιωνικού, Παναθηναϊκού, Ηρακλή, καθώς και της Εθνικής Ελλάδας.

«Ο Νικολάς Κουαλιατά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Τεχνίτης και με πλούσιες αρετές.



Έχει μεγάλη έφεση στις ασίστ και λιγότερο στα γκολ, ενώ η θέση που του ταιριάζει καλύτερα είναι σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον επιθετικό. Έχει πάντως τη δυνατότητα να παίζει εξίσου καλά και στα άκρα…» τόνισε αρχικά ο Σέρχιο Μαρκαριάν και πρόσθεσε:

«Έτσι και ο ΠΑΟΚ καταφέρει να τον αποκτήσει θα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή. Την περασμένη σεζόν έκανε μεγάλα ματς και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του.

Ο Κουαλιάτα έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας του Όσκαρ είναι βοηθός προπονητής στη Νασιονάλ».

Στο κλείσιμο της επικοινωνίας που είχαμε με τον 77χρονο τεχνικό μας ζήτησε να στείλουμε τους χαιρετισμούς του στον συμπατριώτη του και τεχνικό της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία καθώς και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους.



«Αγαπάω την Ελλάδα και την έχω πάντα στην καρδιά μου. Φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Χαιρετισμούς στον Πάμπλο Γκαρσία και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.