Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση της Πισπιρίγκου μετά την απόφαση εισαγγελέα για το τάμπλετ της Τζωρτζίνας


Δείτε πως αντέδρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απόφαση του εισαγγελέα να ανασυρθεί το τάμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας από τον τάφο της. 
Όσο ο κόσμος περιμένει με αγωνία να μάθει τι μπορεί να κρύβεται εκεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί της ενημερώθηκε για ότι θα ακολουθήσει και η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα παρουσίασε την πρώτη αντίδρασή της.



Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την εντολή ανάσυρσης του τάμπλετ της 9χρονης
Η 33χρονη μητέρα μιλάει σαν να μην έχει να φοβηθεί τίποτα και το μόνο που ζητάει είναι μην σβηστούν οι φωτογραφίες που υπάρχουν εκεί από τις κόρες της.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει μείνει από αυτά», δήλωσε απλώς η κατηγορούμενη.



Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις: «Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης εάν αρρωστήσει το παιδί.

Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του. Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα.

Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά.

Ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ. Πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.