Ads Top

Λουτσέσκου σε πρόεδρο Μαρσέιγ: «Δεν θα μου πεις εσύ τι θα λέω!»


Άστραψε και βρόντηξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, προκαλώντας τον εκνευρισμό του προέδρου της Μαρσέιγ που έσπευσε για υποδείξεις, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να σηκώνει το γάντι!

Μιλώντας μπροστά σε αρκετούς Γάλλους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του αγώνα στο «Βελοντρόμ», ο Ραζβάν Λουτσέσκου άστραψε και βρόντηξε, αναφορικά με το σκηνικό πολέμου που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η βία δεν πρέπει να συναντάται στο ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για ντροπή της Μασσαλίας. Φυσικά η ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα όσα ανέφερε ζωντανά, προκάλεσαν αίσθηση, αφήνοντας εμβρόντητους τους Γάλλους δημοσιογράφους.

Το σύνολο του Τύπου της Γαλλίας ασχολείται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ άκρως ενοχλημένος έδειξε και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λογκόρια, θέλοντας να του κάνει... υποδείξεις! Ο ισχυρός άνδρας των Μασσαλών έσπευσε πάνω στον προπονητή του ΠΑΟΚ, μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν πάταγο, θέλοντας να του... επιτεθεί -λεκτικά- σαφώς για το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε τους Μασσαλούς με τα όσα υποστήριξε!

Και πατώντας πάνω στο ήδη τεταμένο κλίμα, ζήτησε εξηγήσεις για τις δηλώσεις, με τον Λουτσέσκου να σηκώνει το γάντι, σε μία στιχομυθία των δύο ανδρών με αρκετό παρασκήνιο που κατέληξε με την ατάκα: «υποδείξεις για το τι θα λέω, δεν δέχομαι».




//inline2

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.