Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Νέα βόμβα Κατερινόπουλου - «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πάτρας»


Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα του Θανάση Κατερινόπουλου για την ασφάλεια Πατρών.

Ερωτηματικά, αλλά και αίσθηση παράλληλα προκάλεσε ακόμα μία αποστροφή του λόγου του Θανάση Κατερινόπουλο αναφορικά με τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.




Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία παίρνοντας… πάσα από τα όσα έλεγε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» για τις φωτογραφίες της Ίριδας, τις οποίες τις είχε άνθρωπος στην ασφάλεια της Πάτρας και δεν της είχε δώσει ποτέ στο τμήμα ανθρωποκτωνιών που ερευνά την υπόθεση.

«Προσωπικά για πολλούς λόγους που δεν είναι του αέρα, δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την ασφάλεια Πατρών. Έχω τους δικούς μου λόγους. Χαίρομαι που ανέλαβε την έρευνα το ανθρωποκτονιών», είπε χαρακτηριστικά, πετώντας την βόμβα.



«Δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιους να πετάνε στον αέρα, που την φορά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν. Κάποιοι που μιλάνε συνεχώς, που αποποιούνται συγγένειες. Επειδή ήμουν πρόεδρος των αξιωματικών, ξέρω που πήγαινε ο κάθε ένας τις ώρες του 24ωρου. Να ψάξουν αυτός που έχει το cd κλειδωμένο ποιες είναι οι σχέσεις του με άλλους κυρίους της περιοχής».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.