Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Η πρώτη δήλωση Μάνου Δασκαλάκη καταδικάζει οριστικά την Ρούλα Πισπιρίγκου!


Η πρώτη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την ανακρίτρια - Τι είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας στην Ευελπίδων, τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, διαχωρίζοντας τη θέση του από εκείνην, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι πολλά κι αδιάσειστα».



«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε πολλά... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα την οποία στήριζα μέχρι και την τελευταία στιγμή και θεωρούσα ότι είναι αθώα, έχει κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε ο 30χρονος και πρόσθεσε: «Δεν είχε δείξει το παραμικρό δείγμα σε εμάς (σ.σ.: στην οικογένειά του). Ηταν υπόδειγμα μητέρας, δεν περίμενα ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο (σ.σ.: για τον θάνατο της Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται και προφυλακίστηκε)».

Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις Αρχές, είπε και πρόσθεσε ότι «καλό θα ήταν να περιμένουμε» να ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία.

Για τα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «τόσα χρόνια κυνηγάμε τις υποθέσεις και ειδικά για τη Μαλένα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι επιρρίπτει ευθύνες στους ιατροδικαστές για τα πορίσματα των θανάτων των δύο κοριτσιών.

Σε ό,τι αφορά στην σπιτονοικοκυρά, η οποία πέθανε στο νοσοκομείο που την πήγαν αυτός και η σύζυγός του, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, την υπόθεση την ερευνούν οι Αρχές».

Για τη σχέση του με την εν διαστάσει σύζυγό του είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση:



«Επικοινώνησα την πρώτη μέρα, μετά όχι, με καλούσε και δεν απαντούσα».

Κλείνοντας δήλωσε αναφορικά με τις καταγγελίες για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, ότι είναι ψευδείς οι καταγγελίες και υπάρχουν έγγραφα στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες που αποδεικνύουν ότι δεν είχε υποστεί κακοποίηση το κοριτσάκι. 

«Είχε μια φορά κάτι μελανιές... Είχαμε πάει στο νοσοκομείο, υπάρχουν τα έγγραφα».



Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, είπε: «Υστερα από δύο μήνες ερευνών οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, κατέληξαν μετά βεβαιότητας ότι είναι ανθρωποκτονία με τη λήψη της ουσίας κεταμίνη».Χαρακτήρισε δε «Ιταμή δικαιολογία και μομφή στο σύνολο της ιατρικής κοινότητας» τον ισχυρισμό της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας υπήρξε ιατρικό λάθος.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.