Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Μάνος Δασκαλάκης: Το Ίντερνετ «δικάζει» Δασκαλάκη για το βίντεοκλιπ - «Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας»


Σάλος με τον Μάνο Δασκαλάκη - Κυκλοφόρησε και προμοτάρει το νέο του τραγούδι «Είμαι εδώ»...

Οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών είναι σε πλήρη εξέλιξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή και ο Μάνος Δασκαλάκης προμοτάρει το τραγούδι του «Είμαι εδώ»




Την ώρα που ολόκληρη η χώρα αναζητεί τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που η πρώην γυναίκα του κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης του, ο Μάνος Δασκαλάκης προμοτάρει νέο τραγούδι.

Το εν λόγω τραγούδι είχε δημοσιοποιηθεί σε μορφή teaser από τον ίδιο τον Μάνο Δασκαλάκη στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η προώθηση του τραγουδιού στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι γνωστό αν είναι απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη ή πρωτοβουλία τρίτου, ωστόσο είναι μια κίνηση που δεν παύει να προκαλεί εντύπωση.




Η συγκεκριμένη κίνηση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα σχόλια του Youtube, με τους χρήστες να τονίζουν μεταξύ άλλων: «Δε βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα τρία παιδιά σας».



Μερικά από τα σχόλια που υπάρχουν κάτων από το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.