Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Φως στο Τούνελ: Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλά στην Αγγελική Νικολούλη - «Θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί»


Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» - «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία» - Το Twitter έχει...άλλη άποψη μετά το trailer, τι δείχνει η στάση της Αγγελικής Νικολούλη



Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια αναμένεται να προχωρήσει η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» που θα μεταδοθεί σήμερα και στο οποίο θα μιλήσει ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Στο τρέιλερ της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης ακούγεται να λέει για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου «για μένα δεν υπάρχει τιμωρία».

Ο πατέρας της 9χρονης προχωρά σε μια δήλωση που θα συζητηθεί λέγοντας «θέλω να μπω μισή ώρα στο κελί, ειλικρινά ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».



Η Αγγελική Νικολούλη ρωτάει, μεταξύ άλλων, τον Μάνο Δασκαλάκη «τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα;» με τον ίδιο να απαντά «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα» ενώ στην επόμενη ερώτηση «για τι πράγμα;» απαντά: «για τη δικαίωση».

Φως στο Τούνελ| Παρασκευή 8/4 | 23:20 (trailer)



Ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές, αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για την διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του.

Στο «Φως στο Τούνελ» θα παρουσιαστούν, επίσης, η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα, η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς με το πληρεξούσιο και τα ακίνητα αλλά και η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα – «φωτιά».



Τα πρώτα σχόλια στο Twitter για τον Μάνο Δασκαλάκη


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.