Ads Top

Ανατροπή με την απεργία: Πετούν κανονικά για Μασσαλία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!


Τι κι αν πέρασε από σαράντα κύματα, τέλος καλό όλα καλά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν κανονικά στη Μασσαλία - Ανακλήθηκε η απεργία της Τετάρτης όπως μεταφέρθηκε από την Υπηρεσία!

Ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος του ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, σε δηλώσεις του στο Metropolis τόνισε ότι πριν από λίγο βγήκε δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την απεργία για τους ελεγκτές λόγω της αγωγής που αφορά συγκεκριμένα και αποκλειστικά τον συγκεκριμένο κλάδο!

Όπως σημείωσε συγκεκριμένα:

«Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα».

Κάτι που σημαίνει πως αν επιβεβαιωθεί, επί της ουσίας επικυρωθεί με βάση το σκεπτικό, σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τη Μασσαλία και τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχουν προγραμματίσει τις πτήσεις τους την Τετάρτη (6/4).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.