Ads Top

«Καρφί» Καραπαπά για ΠΑΟΚ!


«Ο ΠΑΟΚ τρία συνολικά, εμείς το 47ο και τρίτο σερί!» - «Καρφί» του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για τον ΠΑΟΚ!

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε όσους μιλούν για αποτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού παρότι είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα και με διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Με καυστικό για τον ΠΑΟΚ τρόπο απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε όσους κρίνουν αποτυχημένη τη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό.




«Διαφωνώ με τη λέξη αποτυχία σε μια χρονιά που η ομάδα πλησιάζει το πρωτάθλημα. Δεν το έχει πάρει ακόμη, είναι κοντά όμως και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να το πάρουμε. Πουθενά στον κόσμο δεν μπορείς να κολλήσεις δίπλα σε μια ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα τη λέξη αποτυχημένος. Όποιος το ισχυρίζεται αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό. Έχουμε ένα τρανό παράδειγμα από την Μπάγερν. Ο μεγάλος στόχος της ήταν το Champions League, αλλά αποκλείστηκε από τη Βιγιαρεάλ. Μετά από τρεις μέρες κατέκτησε το πρωτάθλημα και πανηγυρίστηκε πάρα πολύ σε ένα κατάμεστο γήπεδο», τόνισε και πρόσθεσε:



«Τα τελευταία χρόνια ο ανταγωνιστής του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει πάρει τρία χρόνια στην ιστορία του κι εμείς θα φτάσουμε τα τρία σερί. Δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο; Βεβαίως δεν μας αρέσει. Και πρώτα στον κύριο Μαρινάκη. Ο άνθρωπος αυτός, που το μεγάλο του προσόν είναι να δημιουργεί, όταν τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα κάνει αυτό που πρέπει για να ανανεωθεί η ομάδα ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο που ο Ολυμπιακός παίζει ασταμάτητα για 2,5 χρόνια. Είμαστε 12 χρόνια, αν βάλουμε και τις ισοβαθμίες, μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Εμείς καταλαβαίνουνε ότι στον κόσμο δεν αρέσει αυτό που βλέπει στο γήπεδο. Ναι, υπήρχαν αστοχίες σε μεταγραφές. Όλοι κρινόμαστε από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, αλλά εδώ πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα νούμερο 47, όχι 2, 5 ή 8, αλλά 47. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πάρουμε την Τετάρτη».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.