Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Βόμβα Θανάση Κατερινόπουλου! «Έχει γίνει τεστ πατρότητας στον Μάνο Δασκαλάκη;»


Νέες «βόμβες» αναφορικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.
Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία εξέφρασε την άποψη πως οι αρχές πρέπει να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας και DNA, προκειμένου ίσως να «ξεκλειδωθεί» η υπόθεση.




«Έχουμε ακούσει και από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και από τον Μάνο Δασκαλάκη ότι ζήτησαν και έγινε γονιδιακός έλεγχος για να δουν αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό πρόβλημα υγείας στα παιδιά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τους επιστήμονες: Έχουν κάνει τεστ DNA; Αυτό έχει σημασία και για τους γονείς, αλλά και για τις ερευνητικές αρχές, γιατί μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις. Και ο νοών νοείτο», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Είναι μια απορία που έχει πάρα πολύς κόσμος μετά από όλα αυτά που βλέπουμε και αυτή τη διάσταση απόψεων που εμφανίζουν οι δύο γονείς στα ΜΜΕ, ενώ πίσω από τις κάμερες κάνουν αλλά».

«Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» λέει ο κ. Κατερινόπουλος για την υπόθεση της Πάτρας.



Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε ξανά την καθυστέρηση των αρχών ως προς την πολύκροτη υπόθεση, αλλά και τη δυλειτουργική επικοινωνία που υπάρχει.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα των αρχών. Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν από την πρώτη στιγμή οι γιατροί ενημέρωναν τις αρχές όπως όφειλαν, θα είχαν επιληφθεί. Παρόλα αυτά, φτάσαμε στην πορεία να ενημερωθούν τόσες υπηρεσίες, υπάρχει μια δυσλειτουργία μεταξύ τους, καθόλου επικοινωνία μεταξύ τους και θα περίμενα ο εισαγγελέας που έγινε αποδέκτης μιας καταγγελίας, έστω και ‘μισής’, να κινητοποιηθεί και να ενημερώσει τις αρχές» είπε.

«Ίσως να είχαν αποφευχθεί τα χειρότερα. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, δυστυχώς όμως κάτι δεν πάει καλά και κάποιοι πρέπει να δουν από την αρχή το όλο σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας δικαστικών αρχών – αστυνομίας και υγειονομικών υπηρεσιών» κατέληξε.



  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.