Ads Top

Υπόθεση Πάτρας: Οι 8 λέξεις στη ζωγραφιά Τζωρτζίνας «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου! (pic)


Ανατριχιαστικό.. Έχει ήδη κληθεί ειδικός παιδοψυχολόγος για να ερμηνεύσει τι εννοούσε η Τζωρτζίνα!

Την ερευνά η ανακρίτρια

Η ανακρίτρια έχει κληθεί να αποκωδικοποιήσει κάποιες από τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 και για τον θάνατό της κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.




Οι ζωγραφιές αυτές βρέθηκαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας και αμέσως κατασχέθηκαν και εντάχθηκαν στη δικογραφία. Σε μία από αυτές της ζωγραφιές υπάρχει μία φράση 8 λέξεων που είχε γράψει η 9χρονη και γι’ αυτήν έχει κληθεί ειδική παιδοψυχολόγος, ενώ σοκαριστική είναι και η κατάθεση του παιδιάτρου της μικρής.

Οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα στην ζωγραφιά της

«Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό» είχε γράψει η Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το μεσημέρι 29/4 στην εκπομπή T-live.

«Η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια, δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες (;). Μέσα στο πλαίσιο το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Δύο από τις μορφές φαίνεται να μοιάζουν με μικρά κορίτσια που έχουν στο κεφάλι φωτοστέφανα. Δεν πρόκειται για τις μουτζουρωμένες μορφές, αλλά για τις άλλες δύο. Υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, το οποίο είναι ζωγραφισμένο εκτός πλαισίου», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.



Η γιαγιά είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού - Συγκλονιστική αποκάλυψη μάρτυρα
Μια ακόμα ανατρεπτική μαρτυρία για την υπόθεση με την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως το Πρωινό του Αντ1 το πρωί της Παρασκευής 29/4. Άτομο που γνωρίζει την οικογένεια αποκάλυψε κάποιες συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την Τζωρτζίνα και τον τρόμο που ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό της, όταν έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι της. Επιπλέον, ενώ προχωρά και σε μία περαιτέρω αποκάλυψη...

«Γνωρίζω την γιαγιά του και η γιαγιά του έλεγε πάρα πολλά… Μου έλεγε ότι είχανε δύο χρόνια να δουν την οικογένεια, ότι δεν είχαν σχέσεις, τους είχε αποκλείσει η Ρούλα, τους είχε αποκόψει από παντού. Δεν ήθελε κανέναν, δεν ήθελε επαφές.

Ο Μάνος ξέρω, όταν ήταν παραπληγική η Τζωρτζίνα, το είχε πάει το παιδί μια φορά στη μαμά του, το οποίο παιδί, όντας παραπληγικό δεν ήθελε να φύγει απ’ τη γιαγιά όταν άκουσε ότι θα φύγεις τώρα με τον μπαμπά να πας στο σπίτι. Και με τα ματάκια του έδειχνε τρόμο, δεν ήθελε να φύγει.

Από τότε που ήταν εννέα μηνών η Τζωρτζινούλα -αυτά που έχουμε πάθει, που έκανε- η μαμά του Μάνου είχε κάνει καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανώνυμα, γιατί τους φοβόταν. Όλη την οικογένεια φοβόταν. Έβλεπε μελανιές στο παιδάκι. Στα χεράκια του και στα πλευρά του. Το είχε πει με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον του Μάνου, στον Μάνο και επειδή αυτή τον χειραγωγούσε τον Μάνο, τον έφερνε στα μέτρα της, τον είχανε γυρίσει εντελώς ενάντια στη μάνα και στον πατέρα του. Δεν δεχόταν κουβέντα γι’ αυτή, για τη Ρούλα.»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.