Ads Top

Survivor Spoiler 18/3: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα μετά την αλλαγή των ομάδων;


Τρελάθηκε η Ασημίνα όταν της ζήτησαν να βγάλει την Μπλε μπαντάνα - Ζήτησε ξανά να αποχωρήσει, όλα όσα έγιναν
Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor 5 με Διάσημους και Μαχητές να διαλύονται και να δημιουργούνται από την αρχή δύο νέες ομάδες.



Σ' αυτές θα δούμε φιλίες να κόβονται στη μέση και αγαπημένοι παίκτες πλέον να είναι αντίπαλοι! Ένα από τα ζευγάρια που "σπάνε" είναι αυτό της Ασημίνας με την Σοφιάννα! Και αν για την αντίδραση της Σοφιάννας σας την είχαμε αποκαλύψει εδώ και ώρες και επιβεβαιώθηκε και από το trailer του επεισοδίου, ακόμα μια ακραία αντίδραση θα είναι αυτή της Ασημίνας!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα λυγίσει στο άκουσμα πως θα πρέπει να χωριστεί από την Σοφιάννα, ενώ θα γίνει έξαλλη και με το γεγονός πως θα την αναγκάσουν να βγάλει την μπλε μπαντάνα, που τόσο πολύ αγάπησε και να βάλει τα κόκκινα.



Η παίκτρια θα αντιδράσει έντονα, μόλις κλείσουν οι κάμερες και για ακόμα μια φορά θα απειλήσει με αποχώρηση, βρίσκονται ακόμα μια φορά σε "τοίχο" από την πλευρά της παραγωγής. Η αλήθεια είναι πως η Ασημίνα έχει απειλήσει τόσες πολές φορές με αποχώρηση που πλέον στην παραγωγή απλά "γελάνε" με τις απειλές της!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε παρακάτω και πως θα διαμορφωθούν οι δύο καινούργιες ομάδες από εδώ και στο εξής και θα το δούμε σε λίγες ώρες στο επεισόδιο του Σαββάτου (19/03):



Μπλε ομάδα

Άρης Σοϊλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Θωμαΐς Εμαννουηλίδου
Σοφιάννα Αβραμάκη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηίδα Ανδριώτου

Κόκκινη ομάδα

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Μυριέλλα Κουρεντή
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Τζο Μαριδάκη
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Απόστολος Ρουβάς
Στάθης Σχίζας
Γιώργος Κατσαούνης
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.