Ads Top

Survivor Spoiler 10/3: Η αποκάλυψη Στάθη Σχίζα στην Κάτια Ταραμπάνκο για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Σε παρακαλώ πες μου...»


Τι ζήτησε η Κάτια Ταραμπάνκο από τον Στάθη Σχίζα - Τι της απάντησε ο νέος παίκτης του Survivor για όσα γίνονται..

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

Δύσκολες καταστάσεις βιώνει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor 5 αφού έχει ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες!



Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, η Μαριούπολη που χτυπήθηκε από τους Ρώσους είναι η πόλη καταγωγής της Κάτιας Ταραμπάνκο και εκεί διαμένουν ακόμα συγγενείς της, όπως η αδελφή της μητέρας της και η γιαγιά της. 

Η παίκτρια των Διασήμων έχει επικοινωνήσει με την μητέρα της, έπειτα από σχετική άδεια της παραγωγής και αποφάσισε προς το παρόν να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ωστόσο το μυαλό της είναι συνέχεια εκεί! Ξυπνάει και κοιμάται με την σκέψη της στην οικογένειά της και την χώρα της! 



Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις μπήκε ο Στάθης Σχίζας στην ομάδα της τον έπιασε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει έξω και αν θα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της!

Survivor spoiler 10/03: H επαφή της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον Στάθη Σχίζα! Τι της απάντησε ο νέος παίκτης;

Από την πλευρά του ο Στάθης της ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει, διότι βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αρκετό καιρό πριν μπει στο Survivor και πως η παραγωγή δεν τους άφηνε να βλέπουν τηλεόραση ενώ και το κινητό του το είχαν πάρει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην χώρα! 

Οπότε δεν έχει κάποια επαφή με ίντερνετ και δεν έχει διαβάσει το παραμικρό!

"Ότι ξέρεις ξέρω Κάτια! Έχω να μπω στο ίντερνετ 20 μέρες γιατί ήμουν στον ξενοδοχείο αρκετό καιρό πριν μπω", ήταν τα λόγια του Στάθη προς την Κάτια, με την ανησυχία της παίκτριας να μεγαλώνει!



Πάντως με την στάση της το μοντέλο δείχνει πως πολύ δύσκολα θα αντέξει και δεν θα πάρει την δύσκολη απόφαση της επιστροφής! Δεν μπορεί να σκέφτεται πως η οικογένειά της υποφέρει και εκείνη βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.