Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η μαγνητική και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί (pics)


Δείτε την ανάρτηση της πρώην παίκτριας του Survivor στο Instagram - Ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, αλλά και μετά το τέλος αυτού είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της που της έμεινε από την συμμετοχή της.



Το πρωί της Τετάρτης 23/3, όμως, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν προκύπτει ή σχετίζεται με το ήδη υπάρχον θέμα της.

Κήλες στον αυχένα ανέφερε η δημοσιογράφος πως είναι το νέο της πρόβλημα και μάλιστα της προκαλεί μουδιασμα στο χέρι και πονοκεφάλους. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να διατηρεί την διάθεσή της στα ύψη και να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ, όπως φαίνεται από το story της.



Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το νέο πρόβλημα υγείας της

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι», έγραφε χαρακτηριστικά η ίδια.


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.