Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 19/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ασημίνα team ή Σοϊλέδης team; Κόκκινοι ή Μπλε; Δείτε ποιοι κερδίζουν σήμερα.. 
Το Survivor αλλάζει από σήμερα τις ομάδες και δεν ήταν βέβαιο τι θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου στο Survivor.



Αρχικά, το οριστικό που έχει να κάνει με τις νέες ομάδες. Αυτές είναι οι νέες ομάδες που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, να δούμε αν το επεισόδιο θα παιχτεί με τις νέες ή τις παλιές ομάδες. Πολλές ήταν οι φορές που οι νέες ομάδες φτιάχνονταν αφού τελείωνε ένα αγώνισμα. Η τελευταία αλλαγή, στο προηγούμενο Survivor, έτσι είχε γίνει. Τσεκ κι αυτό. Με τις νέες ομάδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα. Τέλος, έπρεπε να δούμε και ποιος κερδίζει. Τσεκ κι αυτό.



Η εκτίμησή μας για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο ήταν στη διάθεση σας από πολύ νωρίς. Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε ποιες θα είναι οι συνθήκες. Είπαμε όμως. Η τηλεθέαση πρέπει να ανέβει κι αυτός είναι ο λόγος που πάμε σε νέες ομάδες.

Survivor διαρροή 19/3: Μπλε ή κόκκινοι;

Μην σας κουράζω όμως. Ο Άρης Σοϊλέδης παραμένει ένας παίκτης που όποια ομάδα τον έχει, έχει και πλεονέκτημα. Αυτή τη φορά είναι στο ίδιο team και ο Τάλα, αλλά και ο Τάκης. Γενικώς πολύ δυνατό το αντρικό στοιχείο. Θα παίξει το ρόλο του.



Οι κόκκινοι θα χρειαστούν χρόνο να βρουν ισορροπίες. Σε πρώτη φάση οι νέες συνθέσεις δείχνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στους μπλε. Αυτό είναι οφθαλμοφανές από τον τρόπο που έχουν χωριστεί. Οι μπλε θα είναι και η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού. Ο Άρης Σοϊλέδης και η ομάδα του ξεκινούν με το δεξί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.