Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 19/3: Αυτές είναι οι νέες ομάδες στο παιχνίδι


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο spoiler - Αυτές είναι οι νέες ομάδες - Άρης Σοϊλέδης και Ασημίνα Χατζηανδρέου οι νέοι αρχηγοί
Survivor 19/3 διαρροή: Οι ομάδες έχουν γίνει γνωστές είναι η αλήθεια. Δεν παύει όμως εμείς να κάνουν τη δουλειά μας με τον τρόπο μας στα Survivor spoiler. 



Από απόψε το βράδυ, λοιπόν, έχουμε νέα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αυτά έχουν να κάνουν με τις ομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός το αναφέρει εξάλλου και στο trailer που μας δείχνει το έκτακτο συμβούλιο. «Οι αποφάσεις αλλάζουν το μέλλον σας στο παιχνίδι».

Η τηλεθέαση είχε κολλήσει είναι η αλήθεια τον τελευταίο καιρό. Οι αλλαγές ήταν απαραίτητες. Διότι, μια ανανέωση φέρνει πάντα και ένα νέο ενδιαφέρον. Δεδομένα αυτό θα υπάρχει. Ο Ατζούν είχε τους λόγους του για να αλλάξει τις ομάδες κι αυτό έκανε.



Survivor 19/3 διαρροή: Ποιος πάει που;


Όλα τα spoiler που έχουν βγει ως τώρα είναι άκρως αληθινά. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων έχουν αλλάξει με τον τρόπο που σας έχουμε αναφέρει κι εμείς.

Κόκκινη ομάδα ή αλλιώς Ασημίνα team

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Απόστολος Ρουβάς
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Μυριέλλα Κουρεντή
Γιώργος Κατσαούνης
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Τζο Μαριδάκη
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Στάθης Σχίζας

Μπλε ομάδα ή αλλιώς Άρης Σοϊλέδης team

Άρης Σοϊλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Μαίη Εμμανουιλίδου
Σοφιάννα Αβραμάκη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηίδα Ανδριώτου



Με εξαίρεση την Βρισηίδα και την Ευρυδίκη που παρέμειναν στην ίδια ομάδα, ελάχιστοι θα είναι χαρούμενοι από τις αλλαγές. Η ξενέρα θα υπάρξει και θα είναι έκδηλη. Ο Τσακατσούκας πάντως θα επιχειρήσει να πλευρίσει την Μυριέλλα. Από κοντά θα την έχει, στον πάγκο και στα ceremony.

Ενδιαφέρον θα έχουν και άλλα πράγματα. Στους μπλε, για παράδειγμα. Το πως θα συνεχιστεί η κόντρα του Τάκη με τον Σπύρο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.