Ads Top

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ παντρεύεται, ενώ Γεράσιμος & Στέλλα παλεύουν για τον Αστέρη!


Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού...
Η Στέλλα και ο Γεράσιμος ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να βοηθήσουν τον Αστέρη. Το χάσμα που δημιουργήθηκε με τον Άγγελο, φαίνεται να το καλύπτει ο Γεράσιμος, με την παρουσία του στη ζωή της και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία τους θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω. 



Ο Μανόλης είναι αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Πηγαίνει στο τμήμα, αλλά η ομολογία του περιβόητου "Αμερικάνου" για τον ίδιο φόνο ανατρέπει τα δεδομένα!

Ο "Αμερικάνος", προκειμένου να γλιτώσει από τον Καραπάνο, αναγκάζεται να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Άλλωστε, η φυλακή είναι ασφαλής, ενώ αν βρισκόταν έξω από τα κάγκελα, τα τσιράκια του Καραπάνου θα τον είχαν αφανίσει.



Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Η Στέλλα συνεχίζει να ψάχνει τη Σεμίνα για να πάει μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη, ενώ η σχέση τους με τον Άγγελο γίνεται ολοένα και πιο απόμακρη. Από την άλλη, και ο Γεράσιμος αναζητά την αλήθεια για το φόνο του Πετρή. Έτσι, η Στέλλα και ο Γεράσιμος ανταλλάσσουν τις πληροφορίες τους για να σώσουν τον Αστέρη από τη φυλακή. Ο Καραπάνος, από την άλλη, μεταφέρει στον Αστέρη το νέο για την ομολογία του "Αμερικάνου". Ο Αστέρης καταρρέει, συντετριμμένος από το βάρος της πράξης του, καθώς αποδεικνύεται ότι ο αδικοχαμένος Πέτρος ήταν αθώος.



Το ατύχημα της Θοδώ ρας έχει αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που κυοφορεί, γεγονός που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Όσο η Βασιλική βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτηματικά για το φονιά του Στεφανή, η Καλλιόπη τη βάζει σε κάποιες υποψίες, που θα την ταράξουν ακόμα περισσότερο.

Ο Σταύρος προχωράει ένα ακόμα βήμα στη σχέση του με την Αργυρώ και της κάνει πρόταση γάμου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.