Ads Top

«Φτιάχνει γήπεδο ο Μαρινάκης για την Νότιγχαμ στην Premier League!»


Πώς η Νότιγχαμ έγινε 4ο φαβορί για άνοδο - Έτοιμος να απογειώσει και την Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
H Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να μην ξεκίνησε καλά φέτος στην Championship, ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή και ντεμαράζ νικών βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα πλέι οφ (η έκτη Μπλάκμπερν με 39 αγώνες έχει 61 βαθμούς και η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη με 36 αγώνες έχει 58).



Μπορεί να πάρει την άνοδο στην Πρεμιερ Λιγκ; Ποιοι παίκτες της ξεχωρίζουν; Λείπει από την ομάδα ο Καρβάλιο, που ήρθε στον Ολυμπιακό; Αυτές και άλλες απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί στενά το αγγλικό ποδόσφαιρο και τις μικρές κατηγορίες.
 
"Πλεονέκτημα και ντεσαβαντάζ για Νότιγχαμ - Αυτό "βλέπουν" οι μπουκ - Τέταρτο φαβορί"
 
"Είναι σε θέση για πλασάρισμα, το μεγάλο πλεονέκτημα της Νότιγχαμ είναι ότι έχει τρία ματς λιγότερα. Αλλά την ίδια στιγμή είναι και ντεσαβαντάζ γιατί θα παίξει με φουλ πρόγραμμα, θα είναι γεμάτα και τα μεσοβδόμαδά της. Από αυτή την άποψη το κενό των εθνικών της έχει καθίσει σε καλό σημείο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:



"Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, θα μπορούσε να είναι και πιο βατό. Είναι άτυχοι, όμως, γιατί έχουν τραυματιστεί τρεις παίκτες στην άμυνα που ήταν αναντικατάστατοι. Οι μπουκ την έχουν πολύ ψηλά βέβαια - Αν βγάλουμε τη Φούλαμ, που έχει ανέβει αυτόματα, την έχουν τεταρτο φαβορί τη Νότιγχαμ θεωρώντας ότι θα ανέβει μέσω των πλέι οφ - Ουσιαστικά την έχουν ότι θα το παλέψει για τον τελικό των πλέι οφ".
 
"Θα φτιάξουν γήπεδο αν ανέβουν Πρεμιερ Λιγκ - Βαριά φανέλα - Ξεθώριασε στην Τσάμπιονσιπ"

Τα παιχνίδια με τη Λίβερπουλ για το Κύπελλο πώς τα είδες;

"Ήταν αξιόμαχη, έφτασε πολύ μακριά, η Νότιγχαμ και η Μίντλεσμπρο πήγαν μακριά από τις ομάδες που δεν περίμεναν. Έχει φανέλα βαριά, έχει πιστό κόσμο, έχει φανατικό κόσμο, αλλά έχει ξεθωριάσει τόσα χρόνια χαμένη στην Τσάμπιονσιπ".

Το θέμα με τις νέες εγκαταστάσεις, το νέο γήπεδο κ.λπ. που είχε εξαγγελθεί;

"Νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, με αλλαγή γηπέδου κ.λπ (αν και υπάρχουν σχέδια για ανάπτυξή του) αλλά θα γίνουν πιο βατά αν ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη στιγμή θέλει να το κάνει πιο αναβαθμισμένο σε σχέση με αυτό που ήταν".



"Κάνει γκελ ο Μαρινάκης - Την πήγαινε για φούντο ο Χιούτον - 20 εκατ. για τον Τζόνσον"
 
Ευρύτερα ποιο είναι το κλίμα που υπάρχει για τη διοίκηση;

"Κλαμπ όπως η Νότιγχαμ, που έχουν τόσο μεγάλη ιστορία, δεν είναι προεδροκεντρικά. Ο γιος του Μαρινάκη βγαίνει μπροστά πολύ για τη Νότιγχαμ, ο Μιλτιάδης, αλλά γενικά έχουν κάνει γκελ. Υπήρχε κάποια μουρμούρα στην αρχή της σεζόν, λόγω της πορείας με τον Χιούτον - Την πήγαινε για φούντο αυτός. Αλλά ήρθε ο Κούπερ και πήραν τα πάνω τους. Τα πηγαίνουν πολύ καλά με τον Κούπερ, το έχει βρει".

Πρόσφατα ήρθε στον Ολυμπιακό ο Καρβάλιο - Τι συνέβαινε με εκείνον στη Νότιγχαμ;

"Περίσσευε, δεν είχε βρει χώρο, δεν βρήκε χώρο ποτέ παρά το γεγονός ότι στη θητεία είχαν αλλάξει τέσσερις προπονητές. Άλλο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, άλλο στην Αγγλία. Είναι οι ρυθμοί διαφορετικοί, όλα. Τώρα παίζει στη θέση του ο Ζινκερνάγκελ, που είναι δύο επίπεδα καλύτερος. Έκανε καλή μαγκιά και πήρε δύο παίκτες για σκοράρισμα και έχει πάρει βοήθειες σε αυτό το σκέλος. Γενικά ο Κούπερ έχει καταλαγμένο σχήμα και ξεχωρίζει πολύ στην ομάδα ο Τζόνσον - Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να πωληθεί και να φέρει πολλά λεφτά, θεωρώ κοντά στα 15-20 εκατ. ευρώ".

Ο Ντρέγκερ πέρασε και δεν ακούμπησε;

"Έφερε τον Ντρέγκερ, αλλά η κατάσταση με αυτόν είναι για να γελάς: Μέσα σε έξι μήνες δεν είχε παίξει ούτε ένα ματς! Μετά τον έδωσαν δανεικό στη Λουκέρνη. Κάθισε όσο κάθισε και δεν πήρε ούτε παιχνίδι. Στην ομάδα, επίσης, υπάρχει ο Γκαετάν Μπονγκ, που ήταν πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό και τον βάζουν παίζει μόνο όταν "σκοτώνονται" όλοι".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.