Ads Top

Υπόθεση Πάτρα - Αγγελική Νικολούλη: Η φωτογραφία που δίνει την λύση στο μυστήριο της Πάτρας (Pic)


Αποκάλυψη που σoκάρει από την Αγγελική Νικολούλη - Η φωτογραφία που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση της Πάτρας
Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 4 Μαρτίου.



Η εκπομπή σε συνέχεια της έρευνας που είχε ήδη ξεκινήσει, εντόπισε νέους μάρτυρες και μίλησε με ειδικούς. Ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η εκπομπή παρουσίασε μια φωτογραφία στην οποία επάνω στο παιχνίδι, το μεγαλύτερο από τα τρία κοριτσάκια, η Τζωρτζίνα, φαίνεται να κλείνει τη μύτη του άλλου.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, και ιδιαίτερα στο twitter, όπου πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πως τα μικρά παιδιά τείνουν να μιμούνται συμπεριφορές των μεγαλύτερων ανθρώπων του περιβάλλοντός τους.



Επιπλέον εντύπωση προκαλεί και η τοποθέτηση που έκανε σε τηλεοπτικό μέσο, ο έμπειρος δημοσιογράφος, Πάνος Σόμπολος ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, συμπληρώνοντας πως αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα μιλάμε για το «έγκλημα του αιώνα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται πολύ πιθανό οι Aρχές να αντλήσουν στοιχεία από τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν τις κρίσιμες ώρες για την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.