Ads Top

MasterChef Trailer 18/3: Εκτός ελέγχου ο «Μπόμπαινας» - «Θρίλερ» στην αποχώρηση (vid)


Ο «Μπόμπαινας» ξεσπά και οι κριτές τον...μαζεύουν για τα καλά. «Θρίλερ» με την αποχώρηση, όλα όσα θα γίνουν!
Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Παρασκευής (18/03). Οι προηγούμενες ημέρες έφεραν συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές για τους παίκτες.



Η ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία ήταν η Μπλε και έτσι ο αρχηγός της, ο Δημήτρης ή αλλιώς ο Μπόμπαινας, έπρεπε να προτείνει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και επέλεξε τον Σταύρο.

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας του είχαν ζητήσει να είναι εκείνο υποψήφιοι, όμως ο Δημήτρης έκανε την επιλογή του. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία».



MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Η δοκιμασία Ασυλίας για την μπλε ομάδα ήταν μία ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, αφού ήταν ένας αγώνας ταχύτητας. Οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν ένα νόστιμο club sandwich σε λίγο χρόνο!

Όπως είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος η δοκιμασία τελειώνει ότι φτάσει μπροστά στους κριτές και το τρίτο club.

Οι τρεις πρώτοι που παρέδωσαν τα πιάτα τους ήταν η Ελισάβετ, η Φανή και ο Νικήτας και έτσι διεκδίκησαν την κάρτα ασυλίας. Τελικά ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Νικήτας.

MasterChef 6: Δείτε το trailer της Παρασκευής (18/03)



Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 2022 βγαίνουν τα "μαχαίρια" στο πλατό, με τους Μπλε να καλούνται να ψηφίσουν τους παίκτες που θεωρούν "αδύναμο κρίκο" της ομαδικής δοκιμασίας.
 
Ο "Μπόμπαινας" ξεσπά κατά των συμπαικτών του, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον... μαζεύει για τα καλά! Μετά την ψηφοφορία, ακολουθεί η διαδικασία αποχώρησης, η οποία όπως φαίνεται στο trailer θα εξελιχθεί σε "θρίλερ".

Πηγή: news247.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.