Ads Top

«Γκάζια» Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη!


«Οποιος δεν προσπαθεί, δεν παίζει…» - Ξεκάθαρο μήνυμα Μαρτίνς στους παίκτες, για ποιους...χτύπησε η καμπάνα!
Ανέβασε τους τόνους ο Πέδρο Μαρτίνς στο Ρέντη. «Τεχνητή» έκρηξη, έντονες παρατηρήσεις και ξεκάθαρο μήνυμα άρνησης σε κάθε μορφής χαλαρότητα.



Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι καταπονημένοι. Εχει πλήρη εικόνα της κατάστασής τους και ειδικά εκείνων που βρίσκονται στην ομάδα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Εξάλλου, το δήλωσε και στην καθιερωμένη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι η κούραση που έχει συσσωρεύσει ο Ολυμπιακός, συγκρίνεται με ελάχιστων ομάδων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ελάχιστοι είναι οι σύλλογοι με περισσότερα παιχνίδια.

Άλλο αυτό, όμως, άλλο η κούραση, άλλο η δεδομένη ανάγκη για ανάσες και γέμισμα των μπαταριών και τελείως άλλο το τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Το πόσο προσπαθούν οι ποδοσφαιριστές, πόσο σκληρά δουλεύουν και πόσο συγκεντρωμένοι είναι. Με τον Μαρτίνς να επιλέγει να κάνει μια… ελεγχόμενη έκρηξη πριν την προπόνηση, με σκοπό να επαναφέρει την τάξη. Τουλάχιστον όπως ο ίδιος την έχει στο μυαλό του.



Πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Πέμπτης, λοιπόν, ο Μαρτίνς μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του, έτοιμος να κάνει ευθεία επίθεση. Και το έκανε. Ανεβάζοντας τους τόνους, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις και εξηγώντας σε όλους ότι όποιος δεν δίνει το 100% στις προπονήσεις, όποιος δεν είναι 100% συγκεντρωμένος στο Ρέντη, δεν θα είναι στις επιλογές του.

«Καταλαβαίνω ότι είστε κουρασμένοι, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ να μην προσπαθούμε στις προπονήσεις. Οποιος δεν προσπαθεί δεν θα παίζει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε μπροστά μας δύο τίτλους και θέλω να βλέπω διάθεση και προσπάθεια. Δεν με νοιάζει τίποτε άλλο. Θέλω να είστε 100% στις προπονήσεις. Εάν βλέπω διάθεση, όρεξη και προσπάθεια θα παίζετε, όλοι θα πάρετε ευκαιρίες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς. 

Δείχνοντας ότι δεν αστειεύεται και ότι δεν θεωρεί τίποτε δεδομένο και τίποτε «τελειωμένο».



Αυτοί που γνωρίζουν καλά τον Μαρτίνς, επιμένουν ότι τα «γκάζια» του ήρθαν σε ένα σημείο που ο ίδιος πιστεύει ότι η ομάδα του είχε ανάγκη… ώθησης. Και πως δεν προέκυψαν επειδή όντως οι παίκτες ήταν χαλαροί στην προπόνηση. Ωστόσο, μπορεί ο ίδιος να είδε κάποια μέτρηση από τα GPS που να μην του άρεσε και να αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανάψει τα αίματα και να τσιτώσει τους ποδοσφαιριστές του για τα προσεχή ματς, αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μαρτίνς συνέχισε την ένταση και στη διάρκεια του προγράμματος, συμμετέχοντας πολύ ενεργά ακόμη σε όλες τις ασκήσεις, δίνοντας διαρκώς οδηγίες και κάνοντας παρατηρήσεις και διορθώσεις σε όλους. Με το μήνυμά του να… πιάνει τόπο. Καθώς μπορεί η προπόνηση της Παρασκευής να είχε περισσότερο δουλειά με μπάλα και παιχνίδια, αλλά η ένταση ήταν διαφορετική. Ενώ για «χαλαρότητα», ούτε λόγος…

Είπαμε, ο Ολυμπιακός δεν θέλει μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλει να μείνει σοβαρός έως το τέλος, παίζοντας το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο και προετοιμάζοντας από τώρα τη νέα χρονιά. Η οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.